باشگاه خبرنگاران/ عقاب دريايي استلر، پرنده‌‌اي شکاري بزرگي از خانواده‌ عقاب‌ها است. اين پرنده در سواحل اقيانوسي شمال شرق آسيا زندگي مي‌کند و طعمه اصلي او ماهي‌ها و پرندگان دريايي است. اين عقاب با وزن ۵ تا ۹ کيلوگرم سنگين‌ترين عقاب جهان است که طول بال‌هايش به ۲/۵ متر مي‌رسد.

اين پرنده خاصيت مردارخواري دارد و برخي افراد سودجو با مسموم کردن اين پرنده باعث کاهش جمعيت آن‌ها شده‎‌اند. نام اين عقاب از روي طبيعت شناس آلماني «گئورگ ويلهلم استلر» گرفته شده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar