نماد آخرین خبر

فرار مار یک ساله بازیگوش!

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی

باشگاه خبرنگاران/ يک زن هلندي به نام ماريا استورم در ميدلبورگ استان زيلاند هلند وقتي که به  تخت خواب رفت احساس کرد چيزي در تخت خواب او حرکت مي‌کند. اين زن که حسابي ترسيده بود آرام پتوي خود را تکان داد و در همان لحظه يک مار نارنجي روشن را در تخت خود مشاهده کرد. او جيغ کشيده و از اتاق بيرون آمد تا دوربين خود را پيدا کند و از آن عکس بگيرد.
ماريا ساعتي بعد با پليس تماس گرفت. وقتي پليس‌ها آمدند يکي از آن‌ها آنقدر شجاع بود که سعي در گرفتن مار داشت. ماريا در اين باره مي‌گويد: "مار را گرفتند و در جعبه‌اي انداختند. آن‌ها جعبه را محکم بستند. البته من ترسيده بودم که ممکن است دوباره بيرون بيايد." آن‌ها پس از اينکه ما را گرفتند آن را تحويل سازمان بهزيستي حيوانات دادند و بعد متوجه شدند که اين مار متعلق به يک خانواده است که در همان خيابان زندگي مي‌کنند. اين مار چند وقتي بوده که از خانه فرار کرده و صاحبانش دنبالش مي‌گشتند.
صاحبان مار پس از پيدا کردن آن با خوشحالي گفتند: "من اين مار را دوست دارم. مار من يک ساله است و اندازه آن ۷۰ سانتي متر طول دارد. هنگامي که او فرار کرد، بسيار کوچک‌تر بود براي همين پيدا کردن آن خيلي سخت بود. اما حالا خوشحالم که آن را پيدا کردم از سازمان حمايت از حيوانات نيز تشکر مي‌کنم. "

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره