بيتوته/ مواد لازم :
ريحان تازه خرد شده 2 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه 4 قاشق سوپخوري
سير خرد شده 1 حبه
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
کدوي کوچک 2 عدد
بادمجان قلمي بلند 1 عدد
سينه مرغ پوست کنده بدون استخوان 1عدد
پياز کوچک (مخوصوص ترشي ) 8 عدد
فلفل دلمه اي زرد يا قرمز 1 عدد
طرز تهيه :
در يک کاسه کوچک روغن زيتون , آب ليموي تاره , سير و ريحان را مخلوط کنيد. نمک و فلفل را به آن اضافه کنيد . کذدو و بادمجان را به صورت طولي به قطر 5 ميليمتر ورقه ورقه کنيد سينه هاي مرغ را به قطعات مکعبي 5 سانتي متر خرد کنيد . نصف سينه هاي مرغ را داخل ورقه هاي بادمجان و نصف ديگر را داخل ورقه هاي کدو بپيچيد .
(مانندشکل ) داخل سيخ هاي کباب به ترتيب يک تکه مرغ , پياز , فلفل دلمه اي قرار دهيد . سيخ ها را داخل يک بشقاب گذاشته , سس فوق الذکر را به وسيله قلم مو روي تمام کبابها بماليد تا مزه دار شوند. بگذاريد نيم ساعت بماند. در آخر , هر چه سس در بشقاب سس بود, در مدت زمان پخت با قلم مو روي کبابها بملايد . کبابها را زير گريل يا روي کباب پز قرار داده تا کاملاً نرم شوند . سيخ ها را بر گردانده تا طرف ديگر نيز بپزد . اين کباب را گرم سرو کنيد .