خراسان/ سلام و خدا قوت، قدیم‌‌ها این طورکی بود که غذا خوردن تنوع داشت، اما الان انگار گالینابلانکای شبکه آی‌‌فیلم توی غذاها ریختن ، همه‌‌اش تکراری، دیگه عناصر هیجان انگیز غذا مثل گوشت و مرغ موجود نیست، کم مونده آب رو بریزیم توی قابلمه و گالینابلانکای برنج بریزن توی آب تا طعم برنج رو حس کنیم. همه‌‌اش سویا، همه‌‌اش کنسرو، چه وضعشه آخه؟ لااقل خود گالینابلانکاها رو متنوع کنین؛ من چند تا پیشنهاد دارم:
1) اول از همه گالینابلانکای خود گالینابلانکا رو لطفاً تولید کنین. ما خودش رو هم نتونستیم بخریم، امیدواریم عصاره عصاره‌‌اش از خودش ارزون تر باشه.
2) گالینابلانکای غصه رو تولید نکنین، ما خودش رو به‌‌ قدر کافی داریم، میلی به عصاره‌‌اش نداریم.
3) گالینابلانکای گوجه‌‌ سبز هم باید چیز جالبی باشه. اصلاً گوجه سبز چی بود راستی؟
4) گالینابلانکای پسته خیلی حیاتی شده این‌‌ روزها. یادش به‌‌خیر پسته، خیلی خوب بود. هرسال شب یلدا پدرم پسته می‌‌گرفت قاچ می کردیم و دور کرسی می‌‌خوردیم!
5) شاید طعم و اسم خوراکی‌‌ها رو فراموش کرده باشیم اما طعم فوتبال تهاجمی رو هیچ وقت فراموش نمی‌‌کنیم. از وقتی کی‌‌روش اومد ایران تیم‌‌های باشگاهی و ملی ما دارن تدافعی و ضد فوتبال بازی می‌‌کنن. بد نیست دانشمندان گرامی گالینابلانکای فوتبال تهاجمی درست کنن تا ما بریزیم روی تخمه آفتابگردون و بخوریم شاید این‌‌ قدر با دیدن این فوتبال‌‌ها حرص نخوریم.  

دانیال دایی داووداینا
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar