مواد لازم:
سيب زميني متوسط- ۵عدد
کره- ۴۰گرم
خامه غليظ- يک چهارم پيمانه
نمک- يک قاشق مرباخوري
شکر- يک قاشق غذاخوري
آرد- ۱۵۰ گرم يا يک و يک چهارم پيمانه
طرز تهيه:
سيب زميني پوست کنده را آب پز کنيد و بلافاصله پس از پخت پوره کنيد.
پوره سيب زميني داغ را با کره، خامه، نمک و شکر مخلوط کنيد و بگذاريد به دماي اتاق برسد.
آرد را نيز به مخلوط سيب زميني اضافه کنيد و به شکل خمير دربياوريد.
خمير را به اندازه گردو تقسيم کنيد و روي سطحي کمي پوشيده شده با آرد به ضخامت کمتر از نيم سانت باز کنيد و روي تابه گرم و کمي چرب شده قرار دهيد. پس از کمي طلايي شدن نان را برگردانيد. نان را داغ سرو کنيد.
اگر مي خواهيد نان را براي مدتي نگه داريد، آن را در حوله کمي مرطوب بپيچيد.