نماد آخرین خبر

آشپزی/ دلمه با فیله مرغ

منبع
بروزرسانی
آشپزی/ دلمه با فیله مرغ
روزنامه سلامت/ اما چيزي که مهم است و خيلي از بيماران را هميشه نگران مي کند غذاي آنهاست. خب اين دوستان بايد توجه کنند که اگر تنها چند نکته اي که پزشکشان به آنهاگفته، در پخت و تهيه غذايشان رعايت کنند، مي تواند يک غذاي خوب و دلچسب را با خيال راحت ميل کنند.نام غذاي امروز دلمه فيله مرغ بخارپز شده است. ●مواد لازم 4 عدد فيله مرغ کوبيده شده و پهن شده. توصيه مي کنم کاملا فيله مرغ را بکوبيد و حتي الامکان چرخ کنيد. کدو: خلال شده ۲عدد به اندازه بندانگشت فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد خلال شده. بهتر است فلفل دلمه شما کاملا رسيده باشد تا از طعم خوبي برخوردار باشد. ماست بي نمک: نصف يک ليوان. اگر از ماست ترش يا ماست هايي که طعم شير خشک مي دهند استفاده کنيد، مزه غذاي شما کاملا متفاوت خواهد بود. روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري پودرسير: ۱ قاشق چاي خوري. در اين مورد هم پيشنهاد مي کنم که از پودر سير کاملا گرد شده باشد. چون بسيار راحت تر به خورد غذا مي رود. جعفري تازه و خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري. البته اگر با ذائقه شما جور باشد، به جاي جعفري مي توانيد از شويد خشک استفاده کنيد. اما مقدار آن را به يک سوم جعفري يعني معادل ۱ قاشق غذاخوري کاهش دهيد. آخرين مورد هم يک عدد ليموي تازه است. ● طرز تهيه: ابتدا فلفل دلمه و کدو را به صورت خلالي خرد مي کنيم. بعد فيله مرغ را روي تخته پهن مي کنيم و در وسط آن خلال هاي فلفل دلمه و کدو را مي چينيم. بعد فيله مرغ را لوله مي کنيم و با خلال دندان آن را مي بنديم. درست مطابق عکس، اين لوله هاي فيله مرغ را با ۵ استکان آب بدون نمک مي گذاريم تا پخته شوند. حالا نوبت مي رسد به سس رژيمي اين غذا. در يک ظرف، ماست را با روغن زيتون، آبليمو، جعفري يا شويد خوب هم زده تا يک دست شود. مطمئن باشيد سس خوشمزه اي درست کرده ايد. بعد از اينکه سس درست شد، دلمه هاي مرغ را از آب خارج کرده و سسمان را که اسمش سس ماست رژيمي با سبزيجات است روي آن مي دهيم. يادتان باشد ماست با موادي که گفته شد خوب هم زده شود و وقتي کاملا يک دست شد آن را روي مرغ دهيد. در ضمن مواظب چوب خلال ها موقع خوردن غذا باشيد.