محل واژگونی تانکر حامل مواد اسیدی در مهاباد باید پاک‌تراشی شود

محل واژگونی تانکر حامل مواد اسیدی در مهاباد باید پاک‌تراشی شودمحل واژگونی تانکر حامل مواد اسیدی در مهاباد باید پاک‌تراشی شود
1
1
1
1403/09/11 - 10:52
6
1403/09/11 - 10:52

ایرنا/ رئیس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد گفت: محل واژگونی تانکر حامل مواد اسیدی در کمربندی دارلک این شهرستان باید توسط تیم ویژه، پاک‌تراشی و به صورت اصولی خاکبرداری شود.

فاروق سلیمانی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد اظهار کرد: در بررسی کارشناسان این اداره مشخص شده که این ماده اسیدی از نوع جوهرنمک بوده و شامل پسماندهای ویژه قابل اشتعال است و باید توسط تیم ویژه محل پاکسازی شود.
وی اضافه کرد: این محموله که شامل ۱۷ هزار لیتر مواد اسیدی بود، پس از واژگونی ۶۰۰ مترمربع از محیط را به طور کامل فرا گرفته و برای جلوگیری از اشتعال و متصاعد نشدن بوی این مواد، با خاک سطح آن پوشانده شده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد گفت: صاحب این محموله مواد شیمیایی مجاب به ثبت‌نام در سامانه محیط زیست شده تا تیم های ویژه پسماند به منطقه اعزام شوند و ضمن پاک‌تراشی محیط، این پسماند ویژه را نیز بی‌خطر سازی کنند.
وی از شهروندان و اهالی روستاهای این منطقه خواست از هر گونه جابجایی و حمل و برداشت این مواد که برای سلامتی افراد هم خطرناک است، خودداری کنند.

آخرین خبر آذربایجان غربی در اینستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today

اخبار برگزیده