نماد آخرین خبر

کاهش محسوس دمای تهران از شنبه

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کاهش محسوس دمای تهران از شنبه

ایسنا/ اداره کل هواشناسی استان تهران از پیش‌بینی کاهش محسوس دما در سطح استان از روز شنبه (۲۴ آذرماه) خبر داد.

بر اساس تحلیل الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی امروز تا جمعه (۲۱ تا ۲۳ آذرماه) با پایداری جو، آسمان صاف تا قسمتی ابری، گاهی وزش ملایم باد و روند تدریجی انباشت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در بخش‌های شهری و پرتردد (به ویژه در ساعت‌های شب و ابتدای صبح) پیش‌بینی می‌شود. در ساعت‌های شب و ابتدای صبح، رخداد مه رقیق و یخبندان به ویژه در نواحی کوهستانی دور از انتظار نیست.

همچنین روزهای جمعه تا یکشنبه (۲۳ تا ۲۵ آذرماه) با عبور موج بارشی، به تدریج افزایش ابر و افزایش باد، گاهی رگبار باران و کاهش آلاینده‌های جوی و بهبود نسبی کیفیت هوا در سطح استان و بارش برف و باران و رخداد مه در دامنه و ارتفاعات استان پیش‌بینی می‌شود.

از روز شنبه (۲۴ آذرماه) کاهش محسوس دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۲۲ آذرماه) کمی ابری و غبار محلی در بعدازظهر نیمه ابری با حداقل دمای هفت و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و در روز جمعه (۲۳ آذرماه) نیمه ابری و غبار محلی به تدریج افزایش ابر و افزایش باد گاهی بارش پراکنده با حداقل دمای چهار و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.‌

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran