نماد آخرین خبر

شمارش ۱۵۱۰ رأس حیات‌وحش در سرشماری پاییزه خوزستان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
شمارش ۱۵۱۰ رأس حیات‌وحش در سرشماری پاییزه خوزستان

ایسنا/ رئیس اداره حیات وحش اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از سرشماری یک هزار و ۵۱۰ راس حیات وحش در استان خبر داد. 

رحیم الوندی، رئیس اداره حیات وحش اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان اظهار کرد: سرشماری پاییزه حیات وحش در زیستگاه‌های استان خوزستان از ۱۰ آذرماه تا ۲۴ آذرماه در پنج منطقه حفاظت شده شامل میشداغ، کرایی، دیمه، چهل پا و شیمبار درمحدوده کوه گزیر و چهار منطقه شکار ممنوع قلعه شاداب، بدیل، شو و لندر و هفت تنان با مشارکت ۷۰ نفر از محیطبانان، کارشناسان، روسای ادارات محیط زیست شهرستان‌ها، روسای ادارات ستادی، معاون محیط طبیعی، مدیرکل، تشکل‌های مردم نهاد و همیاران علاقه‌مند و در تعدادی از مناطق با نظارت کارشناسان استان ایلام به عنوان ناظر انجام شد. 

وی افزود: در این سرشماری در مجموع یک هزار و ۵۱۰ راس از وحوش شامل شامل کل و بز، قوچ و میش و آهو با روش مشاهده مستقیم سرشماری شده است. این رقم در سال گذشته یک هزار و ۴۱۱ راس بود که نسبت به سال قبل حدود ۱۰۰ راس افزایش داشته‌ایم. 

رئیس اداره حیات وحش اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان  گفت: در سرشماری امسال در تعدادی از مناطق از تجهیزات مدرن مانند کوادکوپتر استفاده شد تا دقت و صحت آمار بالا برود.

وی بیان کرد: بیشترین آمار، مربوط به منطقه حفاظت شده چهل پا با ۵۶۱ راس و مربوط به گونه کل و بز بوده است.  

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره