پایش مستمر واحدهای تولیدی مواد غذایی در زاهدان
فارس/ سرپرست مدیریت نظارت بر ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو زاهدان گفت: کارشناسان این معاونت، تمامی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی را بصورت مستمر پایش میکنند.
سعید کلانتری، سرپرست مدیریت نظارت بر ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو زاهدان اظهار کرد: با هدف ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و اطمینان از فراهم بودن شرایط فنی و بهداشتی برای تولید فرآورده های سالم و ایمن، واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی مورد ارزیابی و پایش قرار می گیرند.وی در خصوص نحوه اجرای برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی prps افزود: چک لیست برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی که موارد مختلف موثر بر تولید نظیر الزامات ساختمانی، زیست محیطی، حسن اجرای ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی را بررسی می کند، پس از خوداظهاری مسئول فنی واحد تولیدی، توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی صحه گذاری و ارزیابی میشود.
کلانتری ادامه داد: هماینک تعداد ۵۵ واحد تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعالیت دارند که پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی (Prps) به صورت سالیانه و با دقت انجام می شود و در صورت عدم کسب حد نصاب امتیاز توسط واحد تولیدی، نسبت به تعیین تکلیف ادامه فعالیت آن تصمیم گیری خواهد شد.