نماد آخرین خبر

برخورد با بوفه‌های متخلف در مدارس

منبع
فارس
بروزرسانی
برخورد با بوفه‌های متخلف در مدارس

فارس/ معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه بوفه مدارس باید پایگاه‌ تغذیه سالم برای دانش‌آموزان باشد گفت: با متخلفان در این حوزه به شدت برخورد خواهد شد.

شهرام بخشی، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه سلامتی دانش‌آموزان خط قرمز آموزش و پرورش استان است اظهار کرد: گزارش‌های دریافتی از بوفه مدارس به صورت دقیق در حال بررسی و پیگیری است و با متخلفان در این حوزه به شدت برخورد خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه از دانش‌آموزان، اولیاء و سفیران سلامت می‌خواهیم موارد غیر بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ اطلاع‌رسانی کنند، اضافه کرد: تغذیه در سنین مدرسه نقش اساسی در یادگیری و کارایی دانش‌آموزان دارد و تغذیه صحیح یکی از مهمترین عوامل موثر در پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان و افزایش قدرت یادگیری آنان است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش همدان با بیان اینکه باید تلاش کنیم رفتارهای ناشایست خوراکی در بین دانش‌آموزان اصلاح شود، اظهار کرد: حذف وعده‌های غذایی خصوصا صبحانه، مصرف خوراکی‌های آماده و تنقلات که طعم‌های کاذب و فریبنده دارند، بسیار آسیب‌زاست.

وی تصریح کرد: کودکان در مدرسه و در کنار هم، از اشتهای خوبی برخوردار هستند و بوفه مدرسه برای آن‌ها از جذابیت خاصی برخوردار است بنابراین کیفیت خوراکی‌های بوفه می تواند بهداشت غذایی دانش‌آموزان را کنترل کند.

بخشی بیان کرد: استفاده از مواد خوراکی با بسته‌بندی و استاندارد، توجه به تاریخ مصرف مواد غذایی و فروش موادی با ارزش غذایی بالا در بوفه‌های مدارس باید مد نظر قرار گیرد.

وی رعایت اصول بهداشتی در مدارس را بسیار بااهمیت خواند و افزود: با آموزش و توجه به نوع تغذیه و رفتارهای بهداشتی دانش‌آموزان می‌توان به این مهم دست یافت، چراکه عدم توجه به آن نه تنها به دانش‌آموزان بلکه به جامعه آسیب وارد می‌شود.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today