۸۵ میلیارد ریال پرونده تخلف حوزه پوشاک در کردستان تشکیل شد
ایرنا/ مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان گفت: امسال ۵۱ پرونده تخلف به ارزش ۸۵ میلیارد ریال در حوزه پوشاک در استان تشکیل شد.
حسین رحیمیان، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان اظهار کرد: از این تعداد ۱۵ پرونده به ارزش پنج میلیارد ریال در حوزه کالا و خدمات و ۳۶ پرونده به ارزش ۸۰ میلیارد ریال در حوزه قاچاق تشکیل شده است.
وی به ارسال پرونده جدید قاچاق پوشاک به تعزیرات استان اشاره کرد و افزود: این پرونده به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان بیجار رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان اضافه کرد: شعبه با توجه به مستندات موجود و ارائه نشدن مدارک گمرکی، تخلف قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط پوشاک کشف شده، متخلف را به پرداخت مبلغ ۳ میلیارد و ۳۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
رحیمیان گفت: ماموران نیروی انتظامی در داخل یک دستگاه خودرو در محور قروه- بیجار کالای مذکور را ضبط و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.