نماد آخرین خبر

شهر پرند نامزد شهر سالم شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
شهر پرند نامزد شهر سالم شود

ایرنا/ معاون وزارت بهداشت از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با مدیرعامل شرکت عمران پرند به منظور ارتقای سلامت این شهر خبر داد و گفت: پیشنهاد می‌دهیم که پرند به عنوان «شهر سالم» نامزد شود.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: از همه افرادی که در راستای محرومیت‌زدایی منطقه گام برداشته‌اند باید حمایت کرد و برای داشتن توسعه متوازن و پایدار باید زیرساخت‌های مناسب از قبیل بیمارستان، مدرسه، بوستان و پمپ بنزین مناسب ساخته شود تا بتوانیم نام آن را توسعه بگذاریم.
وی ادامه داد: نقشه توسعه و ارتقای سلامت شهر پرند در راستای توسعه این منطقه به صورت تفاهم‌نامه‌ای با مدیرعامل شرکت عمران پرند امضا می شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشارکت مردم در اجرا و تکمیل پروژه های عمرانی و درمانی را بسیار مهم و حائز اهمیت برشمرد و بر استفاده از این ظرفیت تاکید کرد.
رئیسی اظهار داشت: با تکمیل سرانه‌های درمانی و خدماتی و بهداشتی پیشنهاد می‌دهیم که شهر جدید پرند به عنوان شهر سالم کاندید شود.

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran