نماد آخرین خبر

کشف یک جسد مثله‌شده در دربند تهران

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کشف یک جسد مثله‌شده در دربند تهران

ایرنا/ رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به کشف جسد مثله‌شده در محله دربند، از شناسایی و دستگیری متهم به قتل خبر داد.

سردار علی ولی‌پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در این خصوص اظهار کرد: ساعت ۲ بامداد پنجشنبه بیست و هفتم دی‌ماه، کشف جسد مثله شده مرد جوان افغانستانی در یک ساختمان نیمه‌کاره در محله دربند به مرکز فوریت‌های پلیسی۱۱۰، گزارش داده شد.
وی افزود: با اعلام این خبر، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی محل حادثه شدند و با جسد مثله شده مرد جوانی در یک گونی روبرو شدند؛ بررسی‌های اولیه نشان می‌داد مقتول که نگهبان بوده توسط همکارش قربانی جنایت شده است.
سردار ولی‌پور گودرزی گفت: بدین ترتیب قاتل افغانستانی خیلی زود در صحنه جنایت دستگیر شد و ماجرا را اینطور توضیح داد که «چند سال قبل به ایران آمدم و در این ساختمان نیمه‌کاره مشغول کار شدم اما مقتول که همکارم بود مدام من را هدف آزار و اذیت قرار می‌داد؛ روز حادثه به‌خاطر همین موضوع عصبانی شدم و با ضربات چاقو او را به قتل رساندم. سپس جسد را به حمام بردم و مثله کردم. بقایای آن را نیز داخل گونی قرار دادم و چاقو را نیز به سطل زباله انداختم. پس از ارتکاب جنایت نیز تمام ماجرا را به کارفرما گفتم.»
وی تاکید کرد: جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به سالن تشریح پزشکی قانونی منتقل شد و متهم جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran