افتتاح ۷ پروژه آبخیزداری همزمان با دهه فجر در استان مرکزی

افتتاح ۷ پروژه آبخیزداری همزمان با دهه فجر در استان مرکزیافتتاح ۷ پروژه آبخیزداری همزمان با دهه فجر در استان مرکزی
0
0
1
1403/11/10 - 13:48
4
1403/11/10 - 13:48

ایسنا/ مدیرکل منابع طبیعی مرکزی گفت: همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی ۷ پروژه آبخیزداری با اعتبار صرف شده ۱۶.۸۶ میلیارد تومان، در استان به بهره‌برداری می‌رسد.

عبدالحسین محمدی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی اظهار کرد: در شهرستان اراک دو پروژه بسیار مهم افتتاح خواهد شد که شامل پروژه گابیون‌بندی حوزه آبخیز «مودر» در روستای مرزیجران و پروژه گابیون‌بندی و بذرکاری حوزه آبخیز دره گردو می‌شود.
وی اعتبار هزینه شده برای پروژه حوزه آبخیز مودر را ۱.۵۶ میلیارد تومان و اعتبار حوزه آبخیز گردو را ۲.۵ میلیارد تومان عنوان کرد.
محمدی اظهار کرد: در شهرستان ساوه پروژه گابیون‌بندی حوزه آبخیز «سامان» با ۲.۴ میلیارد تومان و در تفرش نیز پروژه گابیون‌بندی و چاله فلسی حوزه آبخیز «جلایر» با ۳.۷ میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی با اشاره به آماده افتتاح بودن پروژه بند خاکی و ریپ‌راپ حوزه آبخیز « زالیان دو »، افزود: برای این پروژه بالغ بر ۲.۸ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
وی گفت: پروژه گابیون‌بندی حوزه آبخیز خنجین با ۰.۹ میلیارد تومان در فراهان و پروژه بندخاکی و ریپ‌راپ حوزه آبخیز گوشه در خنداب با سه میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری می‌رسد.

آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today

اخبار برگزیده