نماد آخرین خبر

آغاز بزرگ‌ترین مزایده شورای مبارزه با موادمخدر هرمزگان

منبع
تسنيم
بروزرسانی
آغاز بزرگ‌ترین مزایده شورای مبارزه با موادمخدر هرمزگان

تسنیم/ رئیس‌کل دادگستری هرمزگان با اشاره به آغاز بزرگترین مزایده شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر این استان گفت: در این مزایده ۲۶۸ دستگاه خودرو، ۷۵ دستگاه موتورسیکلت و ۵۹۰ دستگاه چرخ خیاطی فروخته خواهد شد.

مجتبی قهرمانی، رئیس‌کل دادگستری هرمزگان عنوان کرد: با توجه به دستورات رئیس قوه‌قضاییه درمورد لزوم تسریع در تعیین تکلیف اموال توقیفی مربوط به پرونده‌های موادمخدر و با توجه به تصریح ماده 215 قانون مجازات اسلامی در این خصوص، بزرگترین مزایده خودروها و موتورسیکلت های توقیفی در استان هرمزگان آغاز شده است. 

رئیس کل دادگستری هرمزگان در ادامه افزود: بزرگترین مزایده شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تحت نظارت دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان برگزار می شود و در آن 268 دستگاه خودرو سواری، 75 دستگاه موتورسیکلت و590 دستگاه چرخ خیاطی در معرض فروش قرار گرفته است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین با تأکید بر جدیت دستگاه قضایی در ضربه زدن به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان و مصادره اموال حاصل از پولشویی و تجارت مواد مخدر، افزود: با توسل به اقدامات پیشگیرانه و برخورد قاطع و بدون اغماض برای خشکاندن ریشه‌های قاچاق مواد مخدر از هیچ کوششی فروگذار نکرده و در راستای عمل به وظایف قانونی عرصه را بر سوداگران مرگ تنگ خواهیم کرد.

گفتنی است؛ متقاضیان شرکت در این مزایده می توانند با مراجعه به محل پارکینگ های دریا و زرون شهرستان بندرعباس و پارکینگ شهرداری میناب از وسایل نقلیه موضوع مزایده مذکور بازدید و پیشنهادات خود را ارائه کنند.

همچنین لیست اقلام و فرم شرکت در مزایده در سایت ستاد مبارزه با مواد مخدر (صفحه اصلی، بخش مزایده و مناقصه) جهت دریافت شرکت کنندگان بارگذاری شده بود و دریافت جزئیات آن از طریق مشاهده متن فراخوان در صفحه اصلی این سایت به نشانی www.setadiran.ir امکان‌پذیر بوده است.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today