نماد آخرین خبر

پیش‌فروش بلیت اتوبوس سفرهای نوروزی در خراسان رضوی آغاز شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پیش‌فروش بلیت اتوبوس سفرهای نوروزی در خراسان رضوی آغاز شد

ایرنا/ معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: پیش فروش اینترنتی بلیت ناوگان حمل و نقل جاده‌ای (اتوبوس) ویژه ایام نوروز از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در این استان آغاز شد.

رضا صحراگرد، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی اظهار کرد: مسافران می‌توانند از طریق سامانه‌های مجاز شرکت‌های حمل و نقل دارای پروانه فعالیت معتبر از این اداره کل، برای خرید بلیت اقدام کنند.
وی ادامه داد: قیمت بلیت اتوبوس وی.آی.پی با ۲۵ صندلی همچنان ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است و فعلا تغییر قیمتی برای آن اعمال نشده اما قرار است شرکت های حمل و نقل، جلساتی را برگزار کنند و ممکن است این نرخ در روزهای آینده افزایش یابد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: مسافران می‌توانند به صورت اینترنتی بلیت مورد نظر خود را در زمان اجرای طرح نوروزی تهیه کنند و در ایام اوج سفر، از امکان تکمیل ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی نیز بهره‌مند شوند.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today