نماد آخرین خبر

سوز سرمای زمستانی در آذربایجان‌ غربی کاسته می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سوز سرمای زمستانی در آذربایجان‌ غربی کاسته می‌شود

ایرنا/ رئیس اداره هواشناسی مهاباد گفت: با خروج امواج ناپایدار بارشی از منطقه، دمای هوا در آذربایجان‌غربی به صور نسبی افزایش پیدا می‌کند.

اردلان محمدپور، رئیس اداره هواشناسی مهاباد اظهار کرد: فعالیت امواج ناپایدار و ضعیف بارشی که از اواخر وقت دیروز در مناطق جنوبی استان به صورت افزایش ابر، بارش برف، وزش باد و مه غلیظ شروع شده بود، امروز به تدریج از منطقه خارج شدند.
وی افزود: با خروج این امواج دمای هوای منطقه به طور نسبی بین ۲ تا سه درجه سانتی‌گراد افزیش پیدا می‌کند و از سوز سرمای زمستانی کاسته می‌شود.
رئیس اداره هواشناسی مهاباد یادآور شد: در شبانه‌روز گذشته بارش خفیف برف در برخی مناطق استان گزارش شد که بیشترین مقدار آن در تکاب ۲ میلی‌متر و در مهاباد نیز یک میلی‌متر ثبت شده است.
وی توضیح داد: در ۲۴ ساعت گذشته تخت سلیمان تکاب با حداقل دما منفی ۱۴ درجه و تکاب و ماکو با دمای منفی ۹ درجه سانتی‌گراد سردترین شهرها و بوکان و نقده با دمای هشت درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین شهر استان بود که در این مدت دمای هوا در مهاباد بین منفی پنج و هفت درجه در نوسان است.

آخرین خبر آذربایجان غربی در اینستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today