پویش نه به شکار در اشترانکوه لرستان

صدا و سیما/ پویش نه به شکار در حاشیه منطقه حفاظت شده اشترانکوه دورود برگزار شد.
کامران فرمان پور، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با قدردانی از این حرکت فرهنگی و زیست محیطی اظهار کرد: آموزش و نهادینه کردن فرهنگ محیط زیست در میان مردم به ویژه شکارچیان یکی از اولویت ها و برنامه های اصلی سازمان حفاظت محیط زیست است.
کامران فرمان پور افزود: امیدواریم با این اقدام با ارزش شکارچیان، دیگر شاهد شکار گونه های جانورزی و حیات وحش در این استان و کشور نباشیم.
فرمان پور با دعوت از سایر شکارچیان برای پیوستن به پویش نه به شکار افزود: این شکارچیان با حضور سبز خود در کنار محیطبانان، به پویش نه به شکار، سهمی در حفظ ذخایر ژنتیکی این سرزمین خواهند داشت و برای نسل های آینده این گونه های ارزشمند باقی خواهند ماند.
در پایان این همایش به تعدادی از شرکت کنندگان و فعالان ترویج فرهنگ نه به شکار و صیانت از گونه های جانوری وگیاهی و همچنین از دانش آموزان فعال حوزه محیط زیست قدردانی شد.