نماد آخرین خبر

اعلام شیوه‌نامه فعالیت اصناف عرضه غذا در هرمزگان طی ماه رمضان

منبع
فارس
بروزرسانی
اعلام شیوه‌نامه فعالیت اصناف عرضه غذا در هرمزگان طی ماه رمضان

فارس/ فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: اصناف عرضه کننده غذا در ایام ماه مبارک رمضان باید شیوه نامه‌های ابلاغی را رعایت کنند.

سردار علی اکبر جاویدان، فرمانده انتظامی هرمزگان اظهار کرد: با توجه به تقارن ماه رمضان و ایام پایانی سال و حضور گردشگران و مسافران در استان، اماکن عرضه غذا مانند رستوران‌ها، فست فودی‌ها، آبمیوه فروشی‌ها و ساندویچی‌ها در محدوده اسکله ها، پایانه‌های مسافری، فرودگاه‌ها و ایستگاه راه آهن، منعی برای فعالیت در طول روز ندارند.
وی گفت: این واحد‌های صنفی باید شرایط روزه‌داری عابران را مورد توجه قرار دهند و محل صرف غذا را از منظر عمومی بپوشانند.
جاویدان افزود: صاحبان واحد‌های صنفی که قصد عرضه مواد غذایی در طول روز در هر مکان عمومی را دارند باید مجوز‌های لازم را از اداره نظارت بر اماکن فرماندهی انتظامی استان دریافت کنند، در غیر این صورت با واحد‌های متخلف برخورد می‌شود.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today