نماد آخرین خبر

چهار هزار هکتار از اراضی دولتی سیستان‌و‌بلوچستان سنددار شدند

منبع
فارس
بروزرسانی
چهار هزار هکتار از اراضی دولتی سیستان‌و‌بلوچستان سنددار شدند

فارس/ سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از اخذ سند تک برگ برای ۴ هزار هکتار از اراضی دولتی این استان در سالجاری خبر داد.

مهدی پارسی، سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: سند تک برگ باعث تثبیت مالکیت دولت بر اراضی می‌شود و از بروز هرگونه ادعای نادرست یا مشکلات حقوقی جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین با داشتن سند تک برگ، امکان استفاده قانونی از زمین‌ها برای اجرای پروژه‌های مختلف از جمله مسکن و تامین سرانه های عمومی برای این اداره کل فراهم می‌شود.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تسهیل در امور اداری را از دیگر مزایای اخذ سند تک برگ برای اراضی دولتی عنوان کرد و گفت: این اقدام نشان‌دهنده تلاش این اداره کل در راستای پیشگیری از زمین‌خواری و ایجاد شفافیت در اطلاعات زمین‌هاست.

پارسی تصریح کرد: اخذ اسناد تک‌برگی همچنین موجب پیشگیری از جعل اسناد مالکیت و ارائه خدمات بهینه به شهروندان می شود.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today