نماد آخرین خبر

مردم دلفان پیکر شهید مهران پیری را تا آرامگاه ابدی بدرقه کردند

منبع
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ پیکر پاک و مطهر شهید انتظامی گروهبان یکم مهران پیری بر دوش مردمان قدرشناس نورآباد و زادگاهش روستای تاج امیر شهرستان دلفان لرستان تشییع شد.

 دگربار بوی شهید در دیار شهیدان شهرستان دلفان پیچید.
مردم این دیار در این روز غم‌انگیز با قلب‌هایی پر از اندوه و چشمانی اشکبار در آئین تشییع پیکر پاک و مطهر فرزند رعنا و شایسته خود ، گروهبان یکم شهید مهران پیری شرکت کردند.

آئین تشییع و بدرقه پیکر این شهید والامقام
با حضور پرشور مردم شهر نورآباد مرکز شهرستان دلفان ، همرزمان و فرماندهان سپاه حضرت ابوالفضل (ع) ، فرماندهی انتظامی استان لرستان ، ارشد نظامی ارتش در استان لرستان در میدان رضوان برگزار شد.
پیکر پاک و مطهر شهید پیری پس از انجام تشریفات نظامی و ادای احترام همرزمانش، با حضور پرشور مردم و خانواده‌های معزز شهدا و درمیان اشک و اندوه تشییع و بدرقه شد.
پیکر مطهر شهید مهران پیری پس از تشییع در شهر نورآباد به زادگاهش، روستای تاج امیر بخش خاوه. منتقل شد و در آنجا با شرکت باشکوه مردم این دلاور به خاک سپرده شد.
شهید گروهبان یکم «مهران پیری» شامگاه سه شنبه ۲۸ اسفند توسط اشرار در ۲۷ سالگی به شهادت رسید.

آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy