نماد آخرین خبر

وجه کلاهبرداری‌شده از مال‌باخته دامغانی به حسابش برگشت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
وجه کلاهبرداری‌شده از مال‌باخته دامغانی به حسابش برگشت

ایسنا/ فرمانده انتظامی شهرستان دامغان از عودت وجه بیش از ۱.۳ میلیارد ریالی به حساب مالباخته دامغانی خبر داد. 

سرهنگ غلامحسین عرب، فرمانده انتظامی شهرستان دامغان اظهار کرد: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری از طریق فضای مجازی از وی، موضوع توسط کارشناسان پلیس فتا تحت بررسی قرار گرفت.

وی افزود: شاکی قبل از شناخت کافی از فرد تماس گیرنده که خود را از اعضای فعال در حوزه تسهیل و دریافت وام‌های بانکی کرده و طی یک مهندسی اجتماعی و جلب اطمینان شاکی با استفاده از مدارک هویتی و گواهی‌های ارسال شده وی اقدام به کلاهبرداری کرده بود.

فرمانده انتظامی شهرستان دامغان ادامه داد: متهم به واسطه فضای مجازی اینستاگرام مدارک را دریافت و اقدام به اخذ وام برای خود کرده و پس از گذشت چند ماه شاکی متوجه این موضوع می‌شود که متهم با سوءاستفاده از مدارک ارسالی توسط شاکی، اقدام به اخذ وام به مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال کرده است.

عرب با اشاره به انجام اقدامات تخصصی توسط کارشناسان فتا شهرستان دامغان، افزود: بعد از طرح شکایت، کلاهبردار در کمترین زمان ممکن شناسایی و مبلغ مربوطه به حساب مالباخته برگردانده شد.

وی افزود: شهروندان می‌توانند در صورت اطلاع از هرگونه موارد مشکوک مراتب را از طریق تماس با ۰۹۶۳۸۰ به پلیس اطلاع داده و یا به سایت پلیس فتا به نشانی www.fata.gov.ir مراجعه کنند.

آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره