ضرورت تلاش برای افزایش همکاری تجاری با استان فراه افغانستان

مهر/ رئیس اتاق بازرگانی بیرجند گفت: برای افزایش ارتباط تجاری خراسان جنوبی با استان فراه افغانستان باید تلاش کنیم.
علیرضا خامه، رئیس اتاق بازرگانی بیرجند عنوان کرد: با برگزاری این نمایشگاه باید حضور تجاری استان را در افغانستان بازیابی کنیم تا فعالیتهای تجار ما به عنوان یک استان مرزی پررنگتر شود.
وی با اشاره به جهش فعالیتهای معدنی در افغانستان، خاطر نشان کرد: از فرصت برگزاری این نمایشگاه برای افزایش سطح ارتباط خراسان جنوبی با استان فراه افغانستان نهایت استفاده را باید بکنیم.
خامه زر با اشاره به بند سوم تفاهم نامه ایران با افغانستان، متذکر شد: نمایندگی وزارت امورخارجه در استان باید رصد کند که اجرای این تفاهم نامه در چه مرحلهای است.
وی در ادامه اظهار کرد: رؤسای اتاق بازرگانی ایران و افغانستان و اتاق سیستان و بلوچستان و… در زمان برگزاری این نمایشگاه در خراسان جنوبی حضور پیدا خواهند کرد.