حضور 11 ووشوکار کرمانشاهی در مسابقات انتخابی تیم ملی در شیراز

خبرآنلاین/ دبیر هیئت ووشو استان کرمانشاه ازحضور ۴ ووشوکار کرمانشاهی در بخش ساندا رده جوانان و ۷ ووشوکار در دو بخش ساندا و تالو رده نوجوانان و نونهالان در مسابقات انتخابی تیم ملی ووشو در شیراز خبر داد.
علی فرازمندنیا، با شااره به مسابقات ووشو در شیراز، اظهار کرد: این مسابقات که از ۳۰ فروردین ماه تا ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ در دو بخش تالو و ساندا در شیراز در حال برگزاری است.
وی افزود: رقابت ها با حضور ۳۴ تیم از استان ها و مناطق آزاد کشور در رده های سنی جوانان، نوجوانان و نونهالان به مدت چهار روز برگزار می شود.
دبیر هیئت ووشو استان کرمانشاه افزود: مسابقات جوانان در روزهای ۳۰ و ۳۱ فروردین برگزارو ورزشکاران در رده های نوجوانان و نونهالان در روز های ۲ و ۳ اردیبهشت ماه به مصاف حریفان خود خواهند رفت.
فرازمندنیا با اشاره به حساسیت این رقابت ها، گفت: این مسابقات به واسطه اولین مسیر انتخابی تیم ملی کشور جهت حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در مرداد ماه ۱۴۰۴ به میزبانی کشور چین و همچنین المپیک ۲۰۲۶ جوانان در سطح بسیار بالایی قرار دارد .