نماد آخرین خبر

انتقال ۶ مصدوم حادثه بندرعباس به مراکز درمانی شیراز

منبع
تسنيم
بروزرسانی
انتقال ۶ مصدوم حادثه بندرعباس به مراکز درمانی شیراز

تسنیم/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از انتقال ۶ مصدوم حادثه اسکله شهید رجایی بندرعباس، به مراکز درمانی شیراز خبر داد.

سید بصیر هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اعلام این خبر، اظهار داشت: در پی وقوع حادثه در اسکله شهید رجایی بندرعباس و دستور وزیر بهداشت، اورژانس فارس و مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان به حالت آماده باش درآمدند.
وی با بیان اینکه پس از وقوع این حادثه، چند دستگاه اتوبوس آمبولانس و آمبولانس اورژانس فارس و بالگرد اورژانس لارستان به استان هرمزگان اعزام شد، افزود: بالگرد‌های اورژانس شیراز، جهرم و داراب نیز در حالت آماده باش قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بیان کرد: تا این لحظه، 6 مصدوم این حادثه برای دریافت اقدامات درمانی به شیراز منتقل شدند که از این تعداد، 2 مصدوم در بیمارستان شهید رجایی، 2 مصدوم در بیمارستان خلیلی، یک مصدوم در بیمارستان نمازی و یک مصدوم نیز در بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی حضرت امیرالمومنین (ع) بستری شدند و اقدامات درمانی این مصدومان در حال انجام است.
هاشمی اعلام کرد: مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان فارس، برای پذیرش مصدومان حادثه اسکله شهید رجایی بندرعباس آمادگی کامل دارد.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online