نماد آخرین خبر

خسارت به 3 مجموعه گردشگری هرمزگان در پی حادثه بندر شهید رجایی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
خسارت به 3 مجموعه گردشگری هرمزگان در پی حادثه بندر شهید رجایی

ایرنا/ مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان گفت: سه مجموعه گردشگری شهر بندرعباس بر اثر حادثه بندر شهید رجایی دچار آسیب‌دیدگی شد که ارزیابی کارشناسی برای تعیین میزان دقیق خسارت، در حال انجام است. 

محمد محسنی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان با اعلام این خبر اظهار کرد: مجموعه‌های گردشگری هتل خلیج‌فارس، مهمان‌سرای شهید رجایی و باشگاه ملوانان در این حادثه دچار خسارت شده‌اند که بر اساس بررسی‌های اولیه، مهمان‌سرای شهید رجایی بیشترین آسیب را متحمل شده است.
وی با اشاره به حضور تیم کارشناسی متشکل از رئیس جامعه هتلداران و کارشناسان میراث‌فرهنگی در محل حادثه، بیان کرد: این گروه در حال بررسی دقیق میزان خسارات هستند و پس از تکمیل ارزیابی‌ها، برنامه‌ریزی لازم برای بازسازی و حمایت از مجموعه‌های آسیب‌دیده انجام خواهد شد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان تاکید کرد: اطلاع‌رسانی نهایی درباره جزئیات خسارات و اقدامات ترمیمی پس از اتمام کار کارشناسان به صورت رسمی اعلام می‌شود.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today