نماد آخرین خبر

سم‌پاشی ۱۱۲ نقطه پرخطر مالاریا در سراوان و سوران

منبع
فارس
بروزرسانی
سم‌پاشی ۱۱۲ نقطه پرخطر مالاریا در سراوان و سوران

فارس/ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ۱۱۲ نقطه پرخطر مالاریا در شهرستان های سراوان و سیب سوران با مشارکت ۸۰ نیروی بهداشتی سم‌پاشی شد.

خداداد شیخ زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار کرد: عملیات گسترده سم‌پاشی کانون‌های پرخطر مالاریا با بکارگیری ۸ تیم تخصصی در سراوان و سیب سوران آغاز شده است.

وی افزود: در این عملیات ۸ تیم سم پاشی و ۸۰ نفر از پرسنل بهداشتی در راستای برنامه‌های پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیر به‌ویژه مالاریا و با هدف مقابله با گسترش این بیماری در مناطق پرخطر اقدام به اجرای عملیات گسترده سم‌پاشی علیه ناقلان بیماری مالاریا می کنند.

شیخ زاده ادامه داد: در این عملیات که حدودا ۱۷ روز به طول می انجامد، در ۲۵ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ۱۱۲ کانون پرخطر مالاریا با جمعیتی بالغ بر ۷۲۲۷۳ نفر تحت پوشش عملیات سم پاشی قرار خواهند گرفت.

وی گفت: تیم‌های عملیاتی متشکل از نیروهای آموزش‌دیده به تجهیزات ویژه سم‌پاشی مجهز شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی، تمامی کانون‌های هدف در مدت زمان مشخص تحت پوشش قرار می‌گیرند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: با توجه به شرایط اقلیمی خاص سراوان و سیب و سوران و ترددهای مرزی، احتمال انتقال بیماری مالاریا بالا است و اجرای این طرح‌ها نقش مؤثری در مهار آن دارد.

شیخ زاده اظهار کرد: در کنار عملیات سم‌پاشی، آموزش‌های بهداشتی نیز به ساکنان مناطق هدف ارائه می‌شود که شامل نحوه استفاده صحیح از پشه‌بند، رعایت بهداشت محیط و شناخت علائم بیماری است.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today