نماد آخرین خبر

سطح روابط تجاری ایران و آذربایجان به 5 میلیارد دلار افزایش می‌یابد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سطح روابط تجاری ایران و آذربایجان به 5 میلیارد دلار افزایش می‌یابد

ایرنا/ رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و آذربایجان و نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: سطح روابط تجاری ایران و جمهوری آذربایجان در پی توافق مقامات دو کشور در جریان سفر اخیر دکتر پزشکیان به باکو به پنج میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

صدیف بدری روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا، میزان کنونی روابط تجاری ایران و جمهوری آذربایجان را کمتر از یک میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: بر اساس توافق انجام شده در جریان سفر رییس جمهور ایران به باکو، مقرر شد که تا آخر امسال سطح روابط تجاری دو طرف حداقل به یک میلیارد دلار برسد.

وی سفر اخیر رییس جمهور ایران به جمهوری آذربایجان را موفقیت‌آمیز و با نتایج بسیار مثبت خواند و افزود: هدف این سفر توسعه مناسبات اقتصادی و تجاری بود که در پی دعوت الهام علی‌اف رییس جمهور آذربایجان انجام شد.

رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و جمهوری آذربایجان با بیان این که این سفر در راستای تقویت روابط تجاری اثر مثبت داشت و در جریان آن اجرای تفاهم‌نامه‌های موجود بین دو کشور بررسی شد، اظهار کرد: این سفر بازخورد خوبی در دو کشور و منطقه داشت و نتایج مثبت آن با اجرای هفت سند همکاری امضا شده بین وزرای دو کشور بیشتر مشخص خواهد شد.

وی با بیان این که سفر دکتر پزشکیان به جمهوری آذربایجان، امیدواری بسیاری برای توسعه مناسبات در دو طرف ایجاد کرده است، اضافه کرد: برگزاری چندین نشست با حضور رییس جمهور و مقامات جمهوری آذربایجان و نشست با تجار و بازرگانان دو طرف مثبت بود و طرف آذربایجانی از این سفر استقبال گرم کردند.

بدری همچنین با اشاره به امضای بیانیه مشترک مسعود پزشکیان رییس جمهور ایران و الهام علی اف رییس جمهور آذربایجان در جریان سفر باکو گفت: دو طرف در این سفر توافق کردند که موانع عملیاتی شدن توسعه روابط جاری متقابل را رفع کنند.

وی بیان کرد: در جریان این سفر برخی خواسته طرف ایرانی از جمله تسهیل در امور تردد دانشجویان در حال تحصیل ایرانی از مرزهای زمینی و نیز بازگشایی مرز زمینی برای تردد مسافری مطرح و مقرر شد که طرف آذربایجانی بازگشایی مرز را به صورت دقیق بررسی کند.

رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و جمهوری آذربایجان همچنین گفت: در پی توافق حاصل شده در این سفر تقویت پروازهای بین دو کشور از فرودگاه امام خمینی (ره) تهران و نیز از فرودگاه‌های تبریز، اردبیل، مشهد و اصفهان در دستور کار وزرای مربوطه دو طرف قرار گرفت.

وی با اشاره به بازتاب مثبت و گسترده این سفر در رسانه‌های دو طرف ایران و جمهوری آذربایجان و با بیان این که دشمنان توسعه روابط دو کشور نیز از تقویت روابط تاجری پشیمان خواهند شد چرا که دو ملت که ریشه مشترکی با هم دارند ، افزود: این رفت و آمد مقامات دو کشور موجب خواهد شد که رفاقت دو طرف بیش از گذشته شود.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس دوازدهم همچنین اظهار کرد: با انجام این سفر بستر برای سرمایه‌گذاری دو طرف فراهم شده و سرمایه‌گذاران ایران می‌توانند در جمهوری آذربایجان سرمایه‌گذاری کنند و سرمایه‌گذاران آذربایجانی هم می‌توانند از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در ایران استفاده کنند.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today