نماد آخرین خبر

بازداشت عاملان فروش بذر تقلبی در مرودشت

منبع
مهر
بروزرسانی
بازداشت عاملان فروش بذر تقلبی در مرودشت

مهر/ فرمانده انتظامی مرودشت از دستگیری عاملان کلاهبرداری ۵۷‏ میلیارد ریالی فروش بذر تقلبی در این شهرستان خبر داد‎.

سرهنگ علیرضا نوشاد، فرمانده انتظامی مرودشت عنوان کرد: به دنبال طرح شکایتی از سوی چند شهروند در رابطه با فروش بذر گوجه‌فرنگی، هندوانه و خربزه با لیبل‌های شرکت‌های خارجی تقلبی، بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در تحقیقات اولیه مشخص شد شکات ۵۷ میلیارد ریال بذر تقلبی خریداری کرده‌اند، افزود: بلافاصله با انجام اقدامات پلیسی، ۲ نفر متهم اصلی و ۴ نفر از همدستان آنان که در فضای مجازی اقدام به تبلیغ بذرهای تقلبی می‌کردند شناسایی و با هماهنگی قضائی، آنان را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان مرودشت با اشاره به توجه شهروندان به این نوع از فروش بذر در فضای مجازی، از عموم مردم درخواست کرد در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online