نماد آخرین خبر

کمبود نان در رزن از نحوه توزیع یا پخت است نه سهمیه آرد

منبع
فارس
بروزرسانی
کمبود نان در رزن از نحوه توزیع یا پخت است نه سهمیه آرد

فارس/ فرماندار رزن گفت: در حالی‌ که باید روزانه ۸.۲ کیلوگرم آرد به ازای هر نفر به نانوایی‌های رزن تخصیص یابد تا ۱۱ کیلوگرم آرد تحویل می‌شود بنابراین نباید کمبود نان رخ دهد و اگر چنین مشکلی هست، حتماً نیاز به اصلاح در روند توزیع یا پخت است.

فرهاد جهانیان، فرماندار رزن اظهار کرد: این‌ مسئله که در یکی از روستاهای ما مردم ساعت ۳ بامداد در صف نان می‌ایستند، نشان‌دهنده آن است که در آن منطقه نان به اندازه کافی تأمین نمی‌شود؛ این موضوع قابل قبول نیست و باید با نظارت، برنامه‌ریزی و بازدیدهای مستمر، از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری شود.

وی افزود: باید اطمینان حاصل کنیم سهمیه آرد به درستی به نانوایی‌ها اختصاص می‌یابد، کم‌فروشی صورت نگیرد و هیچ‌گونه تخلفی در فرآیند پخت و توزیع نان به وجود نیاید.

فرماندار رزن با تأکید بر لزوم برخورد قاطع با نانوایان متخلف تصریح کرد: زمانی که تخلفی در نانوایی رخ می‌دهد، ابتدا با معرفی به تعزیرات و ارائه تذکر، فرد متخلف از عواقب عمل خود آگاه می‌شود و در صورت تکرار تخلف، پروانه فعالیت او باطل خواهد شد.

وی با بیان اینکه مسئولیت مدیریت آرد و نان بر عهده فرمانداری است، خاطرنشان کرد: ما موظف به برنامه‌ریزی صحیح و مدیریت عادلانه توزیع آرد در سطح شهرستان هستیم و نقش دستگاه‌های نظارتی صرفاً بررسی عملکرد واحدهاست.

جهانیان کارگروه آرد و نان را یکی از کارگروه‌های مهم عنوان کرد و گفت: در این شورا باید تصمیماتی اتخاذ شود که منجر به مدیریت هدفمند و اثربخش توزیع نان در شهرستان شود.

وی با اشاره به سرانه مصرف آرد در شهرستان، عنوان کرد: در حالی‌ که باید روزانه ۸.۲ کیلوگرم آرد به ازای هر نفر به نانوایی‌ها تخصیص یابد، ما تا ۱۱ کیلوگرم آرد تحویل می‌دهیم. با این میزان تأمین، کمبود نان نباید رخ دهد و اگر چنین مشکلی وجود دارد، حتماً نیاز به اصلاح در روند توزیع یا پخت است.
فرماندار رزن ادامه داد: تصمیم بر آن شد که در هر بخش، جمعیت به‌صورت دقیق مشخص و میزان آرد تخصیصی بر اساس آن محاسبه شود. سپس آرد متناسب با جمعیت هر روستا به بخشداران ارائه خواهد شد تا با در نظر گرفتن شرایط جغرافیایی و ملاحظات محلی، ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یا کاهش سهمیه اعمال گردد.

وی با اشاره به فعالیت ۲۵ نانوایی در شهرستان، بر ضرورت تقسیم‌بندی دقیق نانوایی‌ها برای پخت در دو نوبت صبح و عصر تأکید کرد و گفت: ۸۰ درصد پخت نان در صبح انجام می‌شود و میزان پخت در بعدازظهرها اندک است که همین امر موجب کمبود نان در آن بازه زمانی می‌شود. این وضعیت باید با برنامه‌ریزی صحیح اصلاح شود.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today