نماد آخرین خبر

تعرض به ساحت مرجعیت آتشفشان‌ خشم امت اسلامی را روشن می‌کند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تعرض به ساحت مرجعیت آتشفشان‌ خشم امت اسلامی را روشن می‌کند

ایرنا/ مدیر حوزه‌های علمیه و تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) با صدور پیام‌های جداگانه‌ای اعلام کردند: تعرض به ساحت مرجعیت آتشفشان‌های سهمناک خشم امت اسلامی را روشن می‌کند.

در پیام آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور آمده‌است: اکنون هنگامه بیداری و بصیرت و ایستادگی و استقامت است.
به یاری خداوند ملت رشید ایران و جوانان شجاع و غیور آن و نیروهای مسلح و سرافراز آن و همه طبقات و گروه‌ها در میدان سرنوشت ساز دفاع از میهن عزیز و انقلاب اسلامی حضور دارند و عموم مراجع عظام و علمای اعلام و حوزه‌های علمیه در مسیر این دفاع تاریخی راهنما و همراهند.
حوزه‌های علمیه با تأسی به مراجع عظام، ضمن اعلام ضرورت همبستگی ملی و اسلامی با محوریت فرماندهی معظم کل قوا و رهبر معظم انقلاب اسلامی و با تأکید بر ضرورت حضور آحاد ملت در صحنه و با تأکید بر پشتیبانی از نیروهای مسلح و همکاری با دستگاه‌های امنیتی، و نیز با تاکید بر ضرورت آمادگی همه جانبه مردم و دستگاه‌های مسئول و پیش بینی همه نیازها و تدابیر لازم برای آرامش و آسایش مردم عزیز و استمرار دفاع از عزت و شرافت ملی و اسلامی، "دفاع از ساحت مرجعیت شیعه" را وظیفه شرعی قاطع و منجز خود و همه ملت ایران و امت اسلام و همه ملت‌ها و دولت‌های اسلامی و محورهای مقاومت و آزادی خواهان اعلام می‌نمایند.
یاوه‌سرایی اخیر سردمداران استکبار جهانی و صهیونیست‌های خون‌آشام و هیتلر مسلک در تعرض به ساحت مقدس مرجعیت برجسته شیعه و اسلام و ساحت رهبری معظم انقلاب اسلامی مدظله‌العالی از زشت‌ترین پدیده‌ها در طول قرن‌ها به شمار می‌آید و بی‌سابقه و شرم‌آور و مایه خشم آحاد ملت ایران و امت اسلام است و می‌تواند آتشفشان‌های سهمناکی پدید آورد.

این اقدام پلید و تهدید رهبران رسمی کشورهای جهان به ویژه آنگاه که متوجه ساحت علم و اندیشه و مرجعیت عالی شیعه باشد، بر خلاف همه قوانین و قواعد و عرف بین‌الملل است و از همه نهادهای بین‌المللی و دولت‌ها و ملت‌های عالم و نیز از همه نهادهای علمی و فرهنگی جهان و کشورهای اسلامی می‌خواهیم موضع قاطع خود را اعلام و از تکرار این جسارت‌ها جلوگیری نمایند و از دولت محترم جمهوری اسلامی ایران و قوای سه گانه و دستگاه وزارت خارجه پیگیری موضوع را خواهانیم.
حوزه علمیه قم و حوزه‌های علمیه و اساتید و شخصیت‌های حوزوی و روحانی و مراجع عظام و همه نهادهای علمی و فرهنگی و حوزوی و دانشگاهی در ایران و جهان اسلام و آزادی خواهان جهان آن را محکوم و بر دفاع تا پای جان از این جایگاه رفیع تأکید می‌ورزند و یاوه‌سرایان بدانند تکرار این جسارت می‌تواند به اتخاذ تصمیم‌های دیگری بیانجامد و شعله‌های خشم جهان اسلام را برافروخته‌تر نماید و عواقب غیر قابل پیش بینی و تصور به دنبال داشته باشد.

تعرض و جسارت به مقام رهبری، تعرض به همه ملت ایران است

آیت‌الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) نیز در پیامی ضمن محکومیت تهدیدهای نسنجیده سردمداران جنایتکار آمریکا و اسرائیل خبیث گفت: به آنان هشدار می‌دهم که هرگونه تعرض و جسارت به مقام رهبری، تعرض به همه ملت ایران است و واکنشی ورای تصور را درپی خواهد داشت.
این تهدیدها نه تنها سبب عقب نشینی ملت ایران نخواهد شد که آتش خشم و غضب این ملت را علیه‌تان شعله ورتر خواهد کرد.








آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday