نماد آخرین خبر

قاتل پل غدیر در شیراز به‌دام افتاد 

منبع
ايرنا
بروزرسانی
قاتل پل غدیر در شیراز به‌دام افتاد 

ایرنا/ فرمانده انتظامی شیراز گفت: قاتل ۱۹ ساله‌ای که با سلاح سرد کنار پل غدیر شیراز فردی را به قتل رسانده بود با سرعت عمل ماموران کلانتری ۲۲ آزادگان دستگیر شد.

سرهنگ اسماعیل زراعتیان، فرمانده انتظامی شیراز عنوان کرد: یک فقره درگیری منجر به قتل در کنار پل غدیر شیراز اعلام و بلافاصله ماموران انتظامی به محل اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی‌های اولیه و تحقیق از شاهدان مشخص شد که ۶ نفر بر سر قدرت نمایی با یکدیگر وارد بحث و مشاجره و سپس درگیر می‌شوند.
فرمانده انتظامی شیراز ادامه داد: در این درگیری پسر ۱۹ ساله با سلاح سرد جوانی ۱۸ ساله را به شدت مجروح و متواری می‌شود که مصدوم قبل از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحت وارده جان خود را از دست می‌دهد.
زراعتیان گفت : ماموران انتظامی موفق شدند در کمتر از ۲۴ ساعت با اقدامات پلیسی مخفیگاه قاتل و همدستش را شناسایی و پس از هماهنگی قضایی به مخفیگاه متهمان اعزام و آنها را دستگیر و به مقر انتظامی انتقال دهند.
فرمانده انتظامی شیراز به شهروندان توصیه کرد تا در اختلاف به مراجع قانونی مراجعه و با سعه صدر و گذشت در حق یکدیگر از بروز اینگونه حوادث ناگوار که مضرات جبران ناپذیر برای خانواده‌ها به دنبال دارد جلوگیری کنند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar