نماد آخرین خبر

آغاز ساخت پروژه ۱۴ واحدی مسکن خانواده‌های دو معلولی بافق

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
آغاز ساخت پروژه ۱۴ واحدی مسکن خانواده‌های دو معلولی بافق

صدا و سیما/ رئیس بهزیستی یزد: با هدف حمایت از خانواده‌های دارای دو معلول، پروژه ۱۴ واحدی مسکن ویژه معلولان در شهرستان بافق آغاز شد.

هومنیان گفت: این پروژه با مشارکت بنیاد مسکن و اداره‌کل راه و شهرسازی، یکی از اقدامات راهبردی بهزیستی استان یزد در مسیر توانمندسازی جامعه هدف است

نادر هومنیان افزود:این پروژه در راستای برنامه ملی تأمین مسکن برای خانواده‌های دارای دو معلول و با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اداره‌کل راه و شهرسازی استان یزد آغاز شده است.

رئیس بهزیستی استان یزد بیان داشت:در استان یزد، ۶۰۲ خانواده مشمول طرح مسکن دو معلولیتی شناسایی شده‌اند که از این تعداد، ۳۰۲ خانوار در مرکز استان یزد و ۳۰۰ خانوار در شهرستان‌ها سکونت دارند. 

وی افزود:در سایر شهرستان‌های استان، پروژه‌های مشابه با پیشرفت‌های قابل توجهی همراه بوده و اغلب به مرحله سقف‌سازی رسیده‌اند. 

هومنیان گفت: امیدواریم با هم‌افزایی و همکاری مستمر دستگاه‌های اجرایی، در مدت یک تا دو سال آینده بتوانیم شاهد بهره‌برداری کامل از این واحد‌ها باشیم و گام بلندی در راستای رفع دغدغه مسکن خانواده‌های دارای دو عضو معلول برداریم.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yazd_today