توسعه متوازن هندبال بانوان برنامه اولویتدار فدراسیون است

ایرنا/ رئیس فدراسیون هندبال جمهوری اسلامی ایران گفت: توسعه متوازن هندبال بانوان یکی از برنامههای کلیدی فدراسیون هندبال به شمار میآید که با هدف ارتقای سطح کیفی و کمی این ورزش در میان دختران و زنان کشور طراحی شده است.
علیرضا پاکدل، روز یکشنبه در نشست مجمع عمومی سالیانه هیئت هندبال استان مرکزی در اراک، افزود: این برنامه به دنبال ایجاد فرصتهای برابر برای همه شرکتکنندگان و تحقق پتانسیلهای نهفته در این حوزه است. با تمرکز بر آموزش، برگزاری مسابقات و افزایش آگاهی عمومی، فدراسیون تلاش دارد تا محبوبیت هندبال بانوان را در سطح ملی و بینالمللی افزایش دهد.
وی ادامه داد: استعدادهای ویژهای در بخش هندبال بانوان وجود دارد که توجه به آنها توفیقات بزرگی را برای کشور رقم میزند.
رئیس فدراسیون هندبال با اشاره به پیشینه پرافتخار هندبال استان مرکزی در لیگ برتر، گفت: فعالسازی کمیتههای استعدادیابی، مسابقات، آموزش و داوری از محورهای اساسی تحول رشته هندبال در استان مرکزی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد تا بتوان رشد خوبی را در این حوزه شاهد بود.
پاکدل ادامه داد: استان مرکزی پتانسیل بالایی در رشته هندبال دارد و باید ورزشکاران سازمان یافته این رشته حداقل به سه هزار نفر افزایش یابد.
وی اظهار کرد: ایجاد و تجهیز خانه هندبال به عنوان یک زیرساخت راهبردی برای توسعه پایدار این رشته امری ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد و فدراسیون در این راستان از هیچ حمایتی دریغ نمیکند.
هندبال رشتهای موفق در استان مرکزی است
سرپرست ادارهکل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز در این مجمع گفت: توسعه و تداوم فعالیتهای رشته ورزشی هندبال نیازمند حمایت و برنامهریزی منسجم است.
محمد مرادی افزود: استان مرکزی در سالهای گذشته، میزبان پنج دوره مسابقات بینالمللی ورزش هندبال بوده و حتی تیم ملی کره جنوبی نیز در اراک حضور داشته است.
وی بیان کرد: هندبال در سطح بینالمللی، از جمله بازیهای المپیک است که جایگاهی ممتاز دارد و باید تلاش شود تا از این رشته ورزشی نهایت بهرهگیری در مسابقات خارج از مرزها صورت گیرد.
سرپرست ادارهکل ورزش و جوانان استان مرکزی تاکید کرد: پرورش استعدادهای این رشته باید با جدیت دنبال شود و نباید نسبت به سرمایههای ورزشی بیتفاوت بود.
مرادی عنوان کرد: طرح آمایش سرزمینی ورزش کشور در حال نهایی شدن است و نقش هندبال در برش استانی این سند باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: تمرین و مسابقه تنها مولفههای موفقیت نیستند؛ بلکه انسجام خانواده ورزش، حکمرانی مشارکتی، تابآوری سازمانی و حرکت بر مدار برنامه، عناصر کلیدی برای ارتقای پایدار هندبال و سایر رشتهها است.
سرپرست ادارهکل ورزش و جوانان استان مرکزی افزود: هیات هندبال این استان از شرایط مطلوبی برخوردار است و عملکرد این هیات قابل تقدیر است اما انتظار میرود برای کسب موفقیتهای بیشتر، برنامههای مدونتری ارایه شود و روز به روز شاهد کسب افتخارات از این رشته ورزشی باشیم.
رئیس هیئت هندبال استان مرکزی نیز در ادامه این مجمع گفت: برنامهریزی منظم و دقیق، نقطه گمشدهای است که با تحقق آن هندبال این استان به جایگاه واقعی خود در سطح ملی دست پیدا میکند.
حامد بیات افزود: باید با بهرهگیری از تجربیات گذشته و نگاهی به آینده، طرحهای جامعی را برای ارتقای کیفیت بازیکنان، مربیان و داوران داشت و توسعه زیرساختهای لازم نیز با جدیت دنبال شود.
وی تاکید کرد: شناسایی پتانسیلهای ورزشی هندبال استان مرکزی با جدیت دنبال میشود و نیاز است تعامل و ارتباط با بخشهای مختلف از جمله مدارس و دانشگاهها روز به روز افزایش یابد.