صدا و سیما/ استاندار لرستان گفت: ساخت، تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی فنی و حرفهای در اولویت قرار گیرد تا بتوانیم جمعیت بیشتری از دانشآموزان علاقهمند در این مقطع را جذب کنیم.
سید سعید شاهرخی، استاندار لرستان در جلسه شورای آموزشوپرورش که با حضور معاون آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: باتوجهبه نزدیکشدن به آغاز سال تحصیلی، اداره کل آموزشوپرورش استان برابر گزارشی که در این جلسه ارائه کرد، از آمادگی بسیار خوبی برخوردار است و انشاءالله شاهد آغاز خوبی برای دانشآموزان عزیز در سراسر استان خواهیم بود.
شاهرخی افزود: در این جلسه تأکید شد که هم فضاهای آموزشی به طور کامل آماده شوند که خوشبختانه پیشرفت خوبی داشتهاند و در وضعیت مطلوبی قرار دارند و هم به لحاظ تأمین نیروی انسانی تا اول مهر هیچ کلاسی بدون معلم نباشد.
استاندار لرستان بر تسهیل ثبتنام دانشآموزان باقیمانده نیز تأکید کرد و گفت: در زمان باقیمانده، باید برای عزیزانی که هنوز موفق به ثبتنام نشدهاند، تسهیلات لازم فراهم شود تا بتوانند مکان آموزشی خود را انتخاب کنند.
شاهرخی به اولویتهای سال جدید اشاره کرد و گفت: رویکرد قبلی که گفته شده بود، حرکت به سمت آموزشهای فنی و حرفهای در مقطع متوسطه است.
وی بیان کرد: در این جلسه تأکید شد که ساخت، تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی فنی و حرفهای در اولویت قرار گیرد تا بتوانیم جمعیت بیشتری از دانشآموزان علاقهمند در این مقطع را جذب کنیم.
استاندار لرستان آموزشهای فنی و حرفهای را نیاز جدی استان باتوجهبه شرایط بازار کار عنوان کرد و گفت: توصیه و تأکید ما این است که افراد علاقهمند حتماً به این سمت حرکت کنند.
















