نماد آخرین خبر

بودجه تملک دارایی طالقان ۲۳۴ درصد افزایش یافت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بودجه تملک دارایی طالقان ۲۳۴ درصد افزایش یافت

ایرنا/ کرج - ایرنا - فرماندار شهرستان طالقان گفت: بودجه تملک دارایی‌ های سرمایه‌ ای این شهرستان در سال جاری نسبت به سال گذشته با رشد چشمگیر ۲۳۴ درصد افزایش یافت .

به گزارش ایرنا، « مهدی کیان» روز پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان طالقان افزود: با این افزایش بودجه تملک دارایی این شهرستان به رقم بی‌سابقه‌ سه هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال رسید.

وی در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام شهرستان طالقان در جنگ ۱۲ روزه گفت: در ایام جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشور عزیزمان شاهد حضور جمعیتی حدود ۳۰۰ هزار نفر بود که از روز اول با اقدامات صورت گرفته هیچ گونه مشکلی درخصوص تامین مایحتاج نداشتیم.

بودجه تملک دارایی طالقان ۲۳۴ درصد افزایش یافت

کیان همچنین از دستگاه های اجرایی که به همشهریان و مسافران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خدمات رسانی داشتند ، تشکر و قدردانی کردند.

فرماندار طالقان با تاکید بر اهمیت خدمت رسانی به مردم اضافه کرد: مدیرانی که به مردم خدمت رسانی و کار مردم را در اولویت خود قرار می دهند مورد حمایت ما می باشند، اما مدیرانی که عملکرد ضعیفی دارند جایی در بدنه مدیریتی شهرستان ندارند.

کیان خاطر نشان کرد: انتظار ما از مدیران ادارات شهرستان این است که تمام سعی و تلاش خود را برای خدمت رسانی انجام دهند و گوش شنوا برای مردم و صدای بی صدایان باشیم و کوتاهی در خدمت رسانی به هیچ وجه قابل قبول نیست.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره