نماد آخرین خبر

احتمال سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به هرمزگان

منبع
مهر
بروزرسانی
احتمال سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به هرمزگان

مهر/ استاندار هرمزگان از سفر قریب‌الوقوع رئیس جمهور به استان هرمزگان خبر داد و گفت: این سفر هنوز قطعی نیست اما باید مهیای حضور باشیم تا غافلگیر نشویم.

محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان به تشریح وضعیت استان و آمادگی‌ها برای سفر احتمالی رئیس جمهور پرداخت.
وی با اشاره به اینکه سفر هنوز قطعی نیست، تاکید کرد: ما باید مهیای حضور ایشان باشیم تا غافلگیر نشویم و میزبانی را به درستی ادا کنیم. این سفر فرصت مغتنمی است تا بتوانیم در جهت استیفای حقوق مردم استان و رفع موانع توسعه از ظرفیت حضور رئیس جمهور و همراهانشان استفاده کنیم.
استاندار هرمزگان همچنین به حادثه تلخ شهید رجایی در اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت: ما در اردیبهشت ماه منتظر رئیس جمهور بودیم که حادثه تلخ شهید رجایی و بحران ناشی از آن پیش آمد. مدیریت این بحران به خوبی انجام شد و دولت نیز به لحاظ مدیریت بحران از مجموعه استان تقدیر و تشویق کرد.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today