نماد آخرین خبر

مدارس علوی و فاطمی در زنجان الگوی ملی برای توسعه آموزش هستند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مدارس علوی و فاطمی در زنجان الگوی ملی برای توسعه آموزش هستند

ایرنا/ زنجان - ایرنا - رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان مدارس علوی و فاطمی را نمونه‌های موفق الگوسازی دانست و گفت:   این مدارس که تاسیس آنها از زنجان آغاز شده، اکنون در حال تکمیل مقاطع متوسطه اول و دوم هستند.

احمد نقیلو روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دو شهر در کشور از جمله زنجان به عنوان نمونه آزمایشی و الگو برای توسعه مدارس وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شده‌ و قرار است دو مدل آموزشی متفاوت از این مناطق به کل کشور ارائه شود.

وی با تأکید بر ضرورت تعریف دقیق استانداردهای آموزشی، افزود: اگر قرار است مدرسه‌ای به عنوان الگو معرفی شود، باید مشخص باشد منظور از مدرسه چیست و چه شاخص‌هایی باید ملاک قرار گیرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان افزود: برخی مدارس غیرانتفاعی تبلیغات دو زبانه یا امکانات خاص دارند، اما آنچه ما دنبال می‌کنیم، الگویی مبتنی بر استانداردهای واقعی آموزشی است.

نقیلو با اشاره به حمایت‌های شهید دکتر طهرانچی از این مدارس، گفت: از زمان آغاز پروژه، ایشان هم در تأمین منابع مالی کمک کردند و هم در مراحل ساخت و نظارت حضور فعال داشتند و این مدارس، یادگارهای دکتر طهرانچی هستند و ما با افتخار ادامه مسیر را دنبال می‌کنیم.

وی همچنین به مشارکت بخش خصوصی در توسعه مدارس اشاره کرد و افزود: سرمایه‌گذاری انجام‌ شده در این پروژه، صرفا برای الگوسازی بوده و هدف این است که سایر استان‌ها نیز از این مدل بهره‌برداری کنند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان گفت: استانداردهای تعریف‌ شده برای دانشگاه و مدارس و نه سلیقه‌های فردی باید مبنای توسعه قرار گیرد.

نقیلو در ادامه با اشاره به آمار دانش‌آموزان استان، گفت: در حال حاضر حدود پنج هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در سطح استان تحت پوشش مدارس وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی هستند و حدود ۲۵ مدرسه در این زمینه فعالیت دارند.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today