نماد آخرین خبر

اجرای طرح ویژه ترافیکی شیراز هم‌زمان با برگزاری پیاده‌روی بزرگ خانوادگی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
اجرای طرح ویژه ترافیکی شیراز هم‌زمان با برگزاری پیاده‌روی بزرگ خانوادگی

ایسنا/ مدیرکل ترافیک شهرداری شیراز از اجرای طرح ویژه ترافیکی در محدوده بزرگراه مهندسین خبر داد و گفت: این طرح با هدف تأمین ایمنی، تسهیل تردد و برگزاری منظم پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در روزهای ۲۴ و ۲۵ مهر اجرا می‌شود.  

محمدجواد دولت‌آبادی اظهار کرد: طرح ترافیکی ویژه با هدف آماده‌سازی مسیر و ایجاد شرایط ایمن برای شرکت‌کنندگان در پیاده‌روی بزرگ خانوادگی از صبح امروز تا پایان روز جمعه اجرا خواهد شد.  

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، بزرگراه مهندسین در این مدت به‌طور کامل مسدود است و دسترسی از هر دو سمت امکان‌پذیر نخواهد بود.  

دولت‌آبادی تصریح کرد: در طول انسداد، معابر جایگزین از جمله بلوار امیرکبیر و کمربندی جنوبی باز خواهند بود و عبور و مرور وسایل نقلیه در آن‌ها طبق روال معمول انجام می‌شود.  

مدیرکل ترافیک شهرداری شیراز تصریح کرد: مسیرهای دسترسی به محل برگزاری برنامه برای سهولت حضور شهروندان مشخص شده است.  

وی گفت: از سمت جنوب، ورود از طریق بلوار طلائیه و پارکینگ انتهای این بلوار پیش‌بینی شده و از بلوار امیرکبیر و پارکینگ خیابان گرجی نیز امکان تردد فراهم است.  

 دولت‌آبادی افزود: از سمت شمال، مسیر بلوار ایمان جنوبی و راست‌گرد کمربندی به سمت بلوار مهندسین به‌عنوان راه‌های ورود تعیین شده است.  

وی بیان کرد: پارکینگ‌های عمومی در ابتدای بلوار مهندسین استقرار یافته تا شرکت‌کنندگان بتوانند با سهولت بیشتری در برنامه حضور یابند.  

مدیرکل ترافیک شهرداری شیراز گفت: سرویس‌های ایاب‌وذهاب رایگان از تمامی پایانه‌های سطح شهر به مسیر پیاده‌روی و بالعکس در نظر گرفته شده و آماده خدمت‌رسانی است.  

دولت‌آبادی اظهار کرد: اجرای این طرح با همکاری پلیس راهور و عوامل اجرایی شهرداری، صورت می‌گیرد و هدف آن حفظ نظم، امنیت و روانی تردد در محدوده برگزاری برنامه است.  

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری شیراز در روز پنج‌شنبه ۲۴ مهر، وی تأکید کرد: همراهی و همکاری شهروندان با نیروهای اجرایی و انتظامی می‌تواند موجب برگزاری موفق و ایمن این رویداد خانوادگی شود. 

انتهای پیام





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام : https://instagram.com/semnan_today