نماد آخرین خبر

مدیریت نوین حکمرانی با محوریت مردم و اصلاح ساختارها

منبع
ايسنا
بروزرسانی
مدیریت نوین حکمرانی با محوریت مردم و اصلاح ساختارها

ایسنا/ استاندار سیستان و بلوچستان بر ضرورت استقرار الگوی جدید حکمرانی با هدف کاهش شکاف‌های اجتماعی و افزایش هم‌افزایی میان نهادهای مردمی و حاکمیتی تأکید کرد.

منصور بیجار شامگاه شنبه ۲۶ مهر در نشست قرارگاه ملی مسجد که به صورت ویدیو کنفرانسی به ریاست دکتر پزشکیان رئیس جمهور و با حضور آیت‌الله محامی نماینده ولی فقیه استان و امام جمعه زاهدان در سالن ولایت استانداری برگزار شد، با اشاره به منویات مقام معظم رهبری درباره ضرورت تحول در شیوه اداره کشور، گفت: مدیریت نوین باید بر پایه مشارکت مردم، اصلاح رفتارهای عمومی و بازآرایی ساختار اداری شکل گیرد تا از موازی‌کاری‌ها و هدررفت منابع جلوگیری شود.

وی افزود: مردم با بصیرت خود همواره در صحنه بوده‌اند و امروز نیز باید در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نقش‌آفرینی کنند.

استاندار تأکید کرد: اگر تنها ۱۰ درصد در مصرف انرژی و آب صرفه‌جویی شود، بسیاری از چالش‌های اقتصادی و تورمی کشور قابل کنترل خواهد بود.

بیجار با بیان اینکه «سیستم اداری کشور نیازمند اصلاح است»، خاطرنشان کرد: تعداد کارکنان دولت در ایران چندین برابر میانگین جهانی است و این امر بهره‌وری را کاهش داده است؛ از این‌رو بازمهندسی نظام اداری و میدان دادن به ظرفیت‌های مردمی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

وی همچنین به تجربه‌های موفق ملی اشاره کرد و گفت: پروژه‌هایی مانند ساماندهی حاشیه شهرها در برخی استان‌ها نشان داده که هر جا مردم و نهادهای اجتماعی وارد میدان شده‌اند، تحول واقعی رقم خورده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از استانداری در روز ۲۷ مهر، بیجار در پایان با تأکید بر نقش مردم در امنیت و سازندگی افزود: در مقاطعی که حکومت غایب بوده، مردم خود امنیت را برقرار کرده‌اند؛ امروز نیز می‌توان با تکیه بر همین سرمایه اجتماعی، مسیر توسعه را هموار کرد.

انتهای پیام





آخرین خبر قم در اینستاگرام : https://instagram.com/qomtoday