نماد آخرین خبر

کشف اسلحه و هیزم بلوط از متخلفان در شیراز / چاه غیرمجاز در تالاب هفت‌برم مسدود شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کشف اسلحه و هیزم بلوط از متخلفان در شیراز / چاه غیرمجاز در تالاب هفت‌برم مسدود شد

ایسنا/ رئیس اداره حفاظت محیط زیست شیراز اعلام کرد که در عملیات گسترده یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان، یک حلقه چاه غیرمجاز در تالاب هفت‌برم پر و مسلوب‌المنفعه شد و مقادیر قابل توجهی اسلحه و هیزم جنگلی در مناطق حفاظت‌شده ارژن و مله‌گاله و مناطق آزاد اطراف شیراز کشف و ضبط شد.

کامران اسلاملو با بیان این خبر گفت: این عملیات با هدف حفاظت از منابع آبی و جنگلی کشور انجام شد.

وی افزود: در این اقدام، شش قبضه اسلحه ساچمه‌زنی مجاز، یک قبضه اسلحه ساچمه‌زنی غیرمجاز، دو قبضه اسلحه گلوله‌زنی و ۴۸۰ کیلوگرم هیزم بلوط جنگلی از متخلفان کشف و ضبط شد.

اسلاملو با اشاره به جزئیات عملیات بیان کرد: چاه غیرمجاز شناسایی‌شده در بستر تالاب هفت‌برم، با هماهنگی مقام قضائی مسدود و از ادامه بهره‌برداری غیرقانونی از منابع آبی جلوگیری شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی محیط زیست فارس در روز دوشنبه ۲۸ مهر، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز تأکید کرد: برای کلیه متخلفان پرونده قضائی تشکیل شده و مراحل قانونی در دست پیگیری است.

انتهای پیام 





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام : https://instagram.com/semnan_today