نماد آخرین خبر

پیشتازی نهضت سواد آموزی البرز در کشور/ بیش از سه هزار نفر با سواد شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پیشتازی نهضت سواد آموزی البرز در کشور/ بیش از سه هزار نفر با سواد شدند

ایرنا/ کرج - ایرنا - معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان البرز گفت: برای دومین سال پیاپی سوادآموزی آموزش و پرورش این استان حائز رتبه اول کشوری در شاخص های ۲۱ گانه سوادآموزی را کسب کرد. 

"رویا عسگرپور" روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سیستم ارزشیابی عملکرد با الگوی مناسب، نظارت و ارزیابی، تبلیغ و ترویج، اطلاع رسانی پژوهشی با رویکرد کیفیت بخشی، آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی، کیفیت بالای مراکز یادگیری محلی از جمله شاخصه‌های مدنظر برای این منظور بوده است.

وی ادامه داد: در راستای تقویت برنامه های نظارت کاربردی و باهدف افزایش کارایی، در سال گذشته شاخص‌های ارزیابی عملکرد سوادآموزی و محورهای فعالیت اولویت‌دار استانها در ٢١ محور اختصاصی مشخص شده بود.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان البرز اضافه کرد: در سال گذشته سه هزار و ۳۴۷ نفر دراین استان باسواد شدند و در این راستا ۱۷۸ کلاس سوادآموزی تشکیل شد.

وی یادآور شد: این موفقیت، حاصل تلاش بی‌وقفه همکاران خدوم در معاونت سوادآموزی، آموزش‌دهندگان پرانگیزه و تمامی ذینفعانی است که عزم جزم کرده‌اند تا استان البرز را به عنوان الگویی در عرصه پیکار با بی‌سوادی معرفی کنند.

عسگرپور بیان داشت: تداوم این عنوان نشان می‌دهد که البرز در مسیر درستی از توسعه عدالت آموزشی گام برمی‌دارد.

وی خاطرنشان کرد: این افتخار در حالی به دست آمده که استان البرز با دارا بودن جمعیت مهاجرپذیر و کلاس‌های پرتراکم، یکی از چالش‌برانگیزترین مناطق کشور در حوزه سوادآموزی محسوب می‌شود.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره