نماد آخرین خبر

هوای مشهد بار دیگر آلوده شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هوای مشهد بار دیگر آلوده شد

ایرنا/ هوای سالم در مشهد فقط یک روز دوام آورد و امروز یازدهم آبان‌ماه دوباره با افزایش حجم آلاینده‌ها بار دیگر شاخص کیفیت هوای این کلانشهر به محدوده ناسالم بازگشت و آسمان آبی از شهر رخت بربست.

سعید محمودی، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی اظهار کرد: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۱۱۹ نشانگر شرایط «ناسالم» برای افراد حساس است و شاخص هوا در یکی، ۲ ساعت گذشته نیز با عدد ۱۲۴ گویای شرایط «ناسالم» هواست.
محمودی با بیان این که کیفیت هوای چهار منطقه مشهد در شرایط ناسالم برای افراد حساس قرار دارد، افزود: کیفیت هوای چهارمنطقه سالم و هوای ۱۵ منطقه دیگر مشهد در وضعیت آلوده و ناسالم برای افراد حساس است.
این مسئول گفت: در شرایط کنونی افراد حساس مانند بیماران قلبی - تنفسی، کودکان، زنان باردار باید از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری و در صورت ضرورت خروج از منزل توصیه‌های خودمراقبتی را در مناطق آلوده رعایت کنند.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today