هزینه چهلم متوفی صرف آزادی 3 زندانی در همدان شد

ایرنا/ مدیرعامل ستاد دیه استان همدان گفت: یک خانواده هزینه یک میلیارد ریالی پیش بینی شده برای مجلس چهلم فرزندشان را برای آزادی سه زندانی صرف کردند.
یدالله روحانی منش، مدیرعامل ستاد دیه استان همدان اظهار کرد: با کمک این خانواده، فرد ۴۲ ساله ای که ناراحتی اعصاب و روان داشت و به علت ناتوانی در پرداخت بدهی در زندان به سر می برد، از زندان آزاد شد.
وی اضافه کرد: همچنین مددجوی ۲۹ ساله زیرپوشش بهزیستی که از یک ماه و نیم پیش به علت بدهی مالی در زندان به سر میبرد با کمک این خیر به آغوش خانواده بازگشت.
مدیرعامل ستاد دیه استان همدان بیان کرد: یکی از زندانیان هم برای تعمیر خانه پول قرض کرده و به علت ناتوانی در پرداخت آن راهی زندان شده بود که با کمک خانواده متوفی آزاد شد.
روحانی منش با بیان اینکه هم اینک ۳۷۵ نفر به علت جرائم غیرعمد در زندان به سر می برند، گفت: ۲۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد استان همدان شامل ۱۴ زن و ۲۱۵ مرد هفت ماه امسال آزاد شدند.
وی افزود: مجموع بدهی این زندانیان 5 هزار و ۵۵۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بود که یک هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال آن از سوی شاکیان پرونده بخشیده شد.
مدیرعامل ستاد دیه استان همدان اضافه کرد: 3 هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال از این میزان بدهی اعسار به تقسیط (قسط بندی) شد، همچنین ۲۶۰ میلیارد ریال هم تسهیلات بلاعوض به زندانیان پرداخت شد.
روحانی منش خاطرنشان کرد: افراد آزاد شده شامل ۱۶۱ زندانی مالی، ۶۲ زندانی مهریه و ۲ زندانی ناتوان در پرداخت دیه ناشی از سوانح هستند.
















