نماد آخرین خبر

۱۳ آبان امتداد راه فاطمی در مبارزه با استکبار جهانی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۱۳ آبان امتداد راه فاطمی در مبارزه با استکبار جهانی

ایرنا/ خمین - ایرنا - امام جمعه خمین،۱۳ آبان را امتداد راه فاطمی در مبارزه با استکبار جهانی بیان کرد و گفت: این روز نماد بصیرت و هوشمندی نسل جوان ایران است و فصل جدیدی در تقابل با استعمار نوین رقم زد.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام سیدقاسم میرصادقی در جمع شرکت کنندگان راهپیمایی ۱۳ آبان خمین، افزود: در عصر جدید، استکبار جهانی با چهره‌ای نو و ابزارهایی مدرن، عرصه را بر ملت‌ها تنگ کرده است.

وی ادامه داد: امروز، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با قدرت منطقه‌ای و جهانی، در برابر توطئه‌های استکبار ایستاده است و ملت‌های آزاده و بیدار جهان اجازه تصرف منافع و منابع خود را به مستکبران نمی‌دهند.

امام جمعه خمین گفت: ۱۳ آبان، روزی است که انقلاب اسلامی، با الهام از سیره فاطمی، اصل مبارزه با ظلم و استکبار را در متن خود جای داده است و ملت پرافتخار ایران به پیروی از اولیای دین، در برابر ظلم خواهد ایستاد.

حجت‌الاسلام میرصادقی تاکید کرد: ملت سرافراز ایران بار دیگر با هوشیاری، بصیرت و حضور پررنگ در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی، نشان دادند که در برابر دشمنان مستکبر، پاسخی کوبنده خواهند داد.

وی اظهار کرد: امروز نیروی انسانی این کشور، از نوجوان تا جوان و میانسال، با تحصیلات و آگاهی انقلابی، در صحنه حاضر است و با تمام توان، مسیر بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی را هموار می‌سازد.

امام جمعه خمین افزود: دشمنان این ملت، در شرایطی دشوار و فرسایشی گرفتار شده‌اند و در این شرایط هر روز از هیمنه آنان کاسته و همچون گلوله برفی در حال آب شدن، قدرت پوشالی‌شان را تحلیل می‌برد.

حجت‌الاسلام میرصادقی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با وجود همه تهدیدها و فشارها، روز به روز مقتدرتر و بالنده‌تر می‌شود و در این مسیر، پیمان ملت ایران مقابله با استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی است.

وی، رژیم صهیونیستی را نماد استکبار عنوان کرد و گفت: این رژیم در منطقه نفوذ کرده و با سیاست‌های تجاوزگرانه، به دنبال نسل‌کشی و ریشه‌کنی ملت‌ها بوده، اما مقاومت زنان و کودکان بی‌دفاع، حتی با دستان خالی، توانسته است مانع تحقق اهداف شوم آنان شود.

امام جمعه خمین اضافه کرد: امروز، ملت ایران با قدرتی طوفانی‌تر از گذشته، پرچم‌دار مقاومت جهانی در برابر استکبار است.

حجت الاسلام میرصادقی عنوان کرد: آگاهی مردم جهان نسبت به ماهیت دشمنان، موجب شده تا ایستادگی در برابر ظلم، به یک اصل جهانی تبدیل شود و این مسیر تا ریشه‌کنی کامل استکبار از جهان ادامه خواهد داشت.

وی با تسلیت سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا(س) اضافه کرد: این بانوی بزرگوار نماد کامل مبارزه با استکبار و طاغوت زمان خود و شخصیتی متعادل، جامع و الگوی تمام‌عیار انسانی بودند.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره