نماد آخرین خبر

حمایت کمیته امداد خراسان جنوبی از هزار و ۴۱۲ نخبه علمی و فرهنگی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
حمایت کمیته امداد خراسان جنوبی از هزار و ۴۱۲ نخبه علمی و فرهنگی

ایرنا/ بیرجند- ایرنا- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی گفت: هزار و ۴۱۲ نخبه علمی، فرهنگی و قرآنی از میان مددجویان این نهاد شناسایی و در قالب طرح‌های ویژه حمایتی مورد پشتیبانی قرار گرفته‌اند تا مسیر رشد و شکوفایی استعدادهای آنان هموار شود.

محمد عرب روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کمیته امداد علاوه بر ارائه خدمات معیشتی و توانمندسازی اقتصادی، در زمینه شناسایی و پرورش استعدادهای برتر مددجویان نیز فعالیت هدفمندی دارد و تاکنون صدها نخبه علمی و فرهنگی را در سطح استان شناسایی و حمایت کرده است.

وی افزود: این نخبگان شامل دانش‌آموزان و دانشجویان ممتاز، حافظان قرآن کریم، برگزیدگان المپیادهای علمی، فرهنگی و هنری و فعالان عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی هستند که با هدف ایجاد انگیزه، استمرار تحصیل و رشد علمی، از خدمات حمایتی ویژه کمیته امداد بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی تصریح کرد: حمایت از نخبگان تنها به پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی محدود نیست، بلکه این نهاد با اعزام آنان به اردوهای فرهنگی، برگزاری کارگاه‌های مهارتی، مشاوره تحصیلی و تأمین تجهیزات آموزشی، مسیر رشد فکری و حرفه‌ای آنان را نیز فراهم می‌کند.

وی گفت: در سال جاری، افزون بر پرداخت کمک هزینه تحصیلی و شهریه به دانشجویان تحت حمایت، تعداد ۱۸ هزار و ۸۷۶ دانش‌آموز، هزار و ۱۹۰ دانشجو از خدمات آموزشی و فرهنگی این نهاد بهره‌مند شدند که این موضوع نشان از رویکرد توسعه‌محور کمیته امداد در زمینه ارتقای سطح علمی فرزندان مددجو دارد.

وی اضافه کرد: امسال همچنین بیش از ۱۹هزار بسته نوشت‌افزار میان دانش‌آموزان تحت پوشش توزیع شد و با حمایت‌های انجام‌شده، ۳۸ نفر از دانش‌آموزان تحت حمایت در دانشگاه فرهنگیان، ۱۲ نفر در مدارس استعدادهای درخشان و ۸۸ نفر در مدارس نمونه دولتی پذیرفته شدند.

مدیرکل کمیته امداد خراسان‌جنوبی اظهار کرد: در کنکور سراسری نیز ۳۴۹ نفر از دانش‌آموزان تحت حمایت در دانشگاه‌ها پذیرفته شدند که بیانگر رشد سطح علمی و خودباوری این قشر از جامعه است.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی این نهاد گفت: در سال جاری، بیش از ۲ هزار و ۸۵۰ مددجو به اردوهای فرهنگی و زیارتی اعزام شدند که از این تعداد، ۸۳۰ نفر در پیاده‌روی اربعین حسینی شرکت کردند.

عرب با بیان اینکه کمیته امداد نگاه ویژه‌ای به رشد فکری و فرهنگی خانواده‌های تحت حمایت دارد، افزود: حمایت از نخبگان علمی و فرهنگی به عنوان سرمایه‌های انسانی آینده، از مهم‌ترین محورهای فعالیت این نهاد است و تداوم آن می‌تواند نقش موثری در توسعه علمی و اجتماعی استان داشته باشد.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today
پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر