نماد آخرین خبر

لزوم اجرای طرح ابتکاری تاگ در خوزستان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
لزوم اجرای طرح ابتکاری تاگ در خوزستان

صدا و سیما/ معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان با تاکید بر بازگشت کتابخانه‌های عمومی به جایگاه اصلی خود به‌عنوان مرجعی معرفتی و فرهنگی، از اجرای طرح ابتکاری تاگ در استان خبر داد.

حبیب‌اله فضل‌اله‌پور، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان در نشست انجمن کتابخانه‌های عمومی خوزستان در استانداری بر تغییر رویکرد‌های فعلی کتابخانه‌های عمومی تاکید کرد و گفت: تغییر کارویژه‌ها مبتنی بر تعامل موثر، همسو و مبتنی بر مسائل و مبتلابه حوزه‌های عمومی باید تعریف شود.

وی وجود کاستی در مسیر توسعه کتابخانه‌های عمومی را ناشی از عدم ضرورت و یا احساس عدم ضرورت مربوط به کتاب‌خوانی در سطح کشور و ضعف مفرط مدیریت در حوزه دانش، آگاهی و معرفت عنوان کرد و افزود: نظام تربیتی در حوزه کتابخانه‌ای بیان‌کننده یک آینده تلخ و در واقع غیرقابل پیش‌بینی در جهت توسعه کشور خواهد بود.

وی با اشاره به اجرای طرح «تاگ» در خوزستان، اظهار داشت: در این طرح، کتابخانه‌ها با کارویژه‌های جدیدی تعریف شده‌اند و محل تجمیع آرا و تضارب آرا در حوزه‌های اجتماعی هستند و باعث رشد و توسعه‌یافتگی می‌شوند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان با درخواست از سرپرست نهاد کتابخانه‌های عمومی استان برای ارائه طرح جدیدی برای تغییر رویکرد در کارکرد کتابخانه‌ها، تصریح کرد: وظیفه ما ایجاد نظام فرهیختگی و معرفت‌های عمومی در سطح حوزه اجتماعی است.

طرح «تاگ» از طرح‌های ابتکاری استان خوزستان است که به منظور بهره‌گیری از ظرفیت و تجارب مردمی در بخش‌های فرهنگی، علمی و اجتماعی استفاده می‌شود و نهاد کتابخانه‌های عمومی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نقش محوری در این طرح دارند.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today