نماد آخرین خبر

مدارس شهرستان سرعین هوشمند شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مدارس شهرستان سرعین هوشمند شد

ایرنا/ سرعین - ایرنا - فرماندار سرعین گفت: همه مدارس شهرستان به تجهیزات هوشمند مجهز شده اما در برخی مدرسه‌ها فقط چند کلاس مانده است و آنها نیز تا پایان سال جاری از امکانات لازم نظیر رایانه و لوازم جانبی برخوردار خواهند شد.

باقر باقرزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۱۰ میلیارد ریال برای هوشمندسازی مدارس سرعین اختصاص یافته است و علاوه بر آن با حمایت های استاندار و نمایندگان مجلس، کلاس های باقیمانده نیز تا پایان سال جاری هوشمند خواهد شد و این امر سبب تحول در آموزش و پرورش شهرستان خواهد شد.

وی ادامه داد: سرعین در بحث مدرسه‌سازی جزو شهرستان‌های سرآمد است و با تکیه بر توان مردمی و خیران مدرسه‌ساز در حال حاضر هیچ گونه مدرسه سنگی و کانکسی وجود ندارد و تمام فضاهای آموزشی بهینه‌سازی شده است.

وی افزود: برای استانداردسازی مدرسه‌ها با کمک خیران و بسیج سازندگی در شهرستان سرعین برنامه‌ریزی و مدارس روستاهای اوجور و الداشین آماده بهره‌برداری شده است و مدرسه روستای سیین نیز به‌زودی آماده بهره‌برداری می‌شود.

آغاز عملیات اجرایی یک باب مدرسه ۱۲ کلاسه در سرعین

احداث مدرسه جدید ۱۲ کلاسه

باقرزاده بیان کرد: به زودی عملیات اجرایی یک باب مدرسه ۱۲ کلاسه هم در شهرستان سرعین آغاز می‌شود و در تکمیل آن نیازمند همکاری و همراهی مردم هستیم.

وی ادامه داد: خیرین در صورت تمایل می‌توانند در ساخت مدرسه، با اهدای حتی یک متر مربع زمین مشارکت و کمک کنند تا میزان تراکم در کلاس‌ها کمتر شود.

به گزارش ایرنا، سرعین واقع در ۲۵ کیلومتری غرب اردبیل در دامنه کوه چهار هزار و ۸۱۱ متری سبلان با داشتن ده‌ها استخر و چشمه آب معدنی سرد و گرم، حمام‌های طبیعی، چشم‌اندازهای زیبا، آب و هوای دلپذیر، باغ‌های مصفا، هتل‌ها و مرکزهای تفریحی و اقامتی مجهز، پیست اسکی آلوارس و سایر جاذبه‌ها به عنوان یکی از مقصدهای مهم گردشگری استان و کشور است.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today