۳۵۰۰ ایثارگر خراسانشمالی در صف دریافت زمین مسکونی

ایرنا/ بجنورد- ایرنا- معاون تعاون و امور اجتماعی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی گفت: سه هزار و ۵۰۰ ایثارگر واجد شرایط در این استان در نوبت دریافت زمین مسکونی قرار دارند و روند واگذاری برای بخشی از این افراد آغاز شده است.
علی روزفراخ روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: براساس برنامهریزی انجامشده، در فاز نخست به یکهزار و ۸۰۰ ایثارگر زمین مسکونی اختصاص مییابد که مراحل اجرایی آن در حال انجام است.
وی افزود: تاکنون در شهرک گلستان بجنورد، واگذاری زمین به ۶۲ نفر بر اساس اولویتبندی در حال انجام بوده و برای هر ۲ نفر یک قطعه زمین ۲۰۰ متری تعیین شده است.
به گفته معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی؛ ۵۰۰ قطعه زمین دیگر نیز در این شهرک آماده واگذاری است و در مراحل تکمیلی قرار دارد.
وی با اشاره به وضعیت شهرستانها گفت: مراحل بررسی و الحاق اراضی به محدوده شهری برای سایر نقاط استان در حال انجام است و پس از نهایی شدن، روند واگذاری زمین به ایثارگران در شهرستانها نیز آغاز خواهد شد.
تامین زمین در سه شهرستان
روزفراخ تصریح کرد: براساس پیگیریهای انجامشده، در شهرستانهای گرمه، جاجرم و اسفراین زمین مورد نیاز برای ایثارگران آماده واگذاری است و به محض تکمیل فرآیندهای اداری، قطعات در اختیار مشمولان قرار میگیرد.
وی با اشاره به پشتوانه قانونی این طرح گفت: طبق ماده ۷ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران و بند «ل» ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه، وزارت راه و شهرسازی موظف است برای ایثارگران واجد شرایط دارای فرم «ج» سبز، نسبت به تامین مسکن یا واگذاری زمین دولتی بهصورت رایگان اقدام کند.
معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی بیان کرد: شناسایی و احراز شرایط ایثارگران بر عهده بنیاد شهید است و این نهاد مشمولان طرح را بر اساس اولویتها به اداره کل راه و شهرسازی معرفی میکند.
وی افزود: جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر، آزادگان، فرزندان و همسران شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر از جمله گروههایی هستند که در اولویت دریافت زمین قرار دارند.
خراسان شمالی بیش از سه هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است و در دوران دفاع مقدس بیش از ۳۵ هزار رزمنده از این استان در عملیاتها حضور داشتهاند.
مجموع ایثارگران استان ۱۰ هزار و ۲۷۷ نفر شامل ۳۹۷ آزاده و هفت هزار و ۲۳۲ جانباز است.
خراسان شمالی با جمعیتی حدود یک میلیون نفر در شمالشرق کشور قرار دارد.
















